Beşiktaş: Galatasaray ayıp etti

Beşiktaş'tan Galatasaray'a tepki: Ünal Aysal, Ergin Ataman konusunda hiç olmazsa başkanımızı aramalıydı

Beşiktaş: Galatasaray ayıp etti

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, başantrenör Ergin Ataman ile anlaşma sağlayan Galatasaray Kulübü'ne tepki gösterdi.  “ Galatasaray ayıp etti” ifadesini kullanan Sözer, “ Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Ergin Ataman konusunda hiç olmazsa başkanımızı aramalıydı. 3 kupa almış bir takımın antrenörüne, sponsorunun çekildiği gün imza attırmak etik değil. Avrupa Ligi'ne katılacak bir takımın çalıştırıcısını aldılar. Ayıp ettiler. 'Galatasaraylıyız' diyorlar. Hiç olmazsa Ünal Aysal, başkanımızı arasaydı. Sıradan bir takımın antrenörünü almıyorlar. Beşiktaş 'ın antrenörünü alıyorlar” diye konuştu.

Kendilerine büyük başarılar kazandıran Ataman'ın da eski sponsorlarına fazla adapte olduğunu öne süren Abdullah Sözer, “Milangaz'ın çekilmesi onda bir hayal kırıklığı yarattı. Psikolojik olarak Erdoğan Demirören'e çok bağlandı. Beşiktaş 'ı ikinci planda tuttu. Ben kendisine 600 bin dolar teklif etmiştim. Bizimle fazla konuşmadı. Fazla Milangaz'a adapte oldu. Son dakika sponsorluk olmayınca yıkıldı. Gitmek istemiyordu. Gitmek istediğine gönülden inanmıyorum” dedi.


-“Gönlüm Erman Kunter'den yana”-

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, sponsor ve antrenör konusunda çalışmalarının ise sürdüğünü dile getirdi.
Antrenör konusunda gönlünün Erman Kunter'den yana olduğunu vurgulayan Sözer, “Sponsor ve antrenör arayışlarını aynı anda sürdürüyoruz. Gönlüm Erman Kunter'den yana. Kendisi zaten Beşiktaşlı. Sporculuğu on numaraydı. Türkiye 'nin en büyük basketbolcusuydu. Umarım Fransa 'daki kulübüyle olan sözleşmesi de kendisiyle anlaşmamıza izin verecek ölçüdedir” ifadesini kullandı.
Kulüp başkanı Fikret Orman'ın ABD 'de olduğunu ve yarın Türkiye 'ye döneceğini kaydeden Sözer, “Kendisi olaya hakim. Sürekli görüşme halindeyiz” şeklinde konuştu.
Abdullah Sözer son olarak, kendilerine geçtiğimiz sezon 3 kupa kazandıran antrenör Ergin Ataman'a, kendilerine yaşattığı başarılardan dolayı teşekkür etti. (dha)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209