Battal Gazi Özçınar’dan rekorlu Barış Çağrısı

Battal Gazi Özçınar’dan rekorlu Barış Çağrısı

Battal Gazi Özçınar’dan rekorlu Barış Çağrısı
HABERİN GALERİSİ
battal gazı  Özçınar

battal gazı Özçınar

 Battal Gazi Özçınar’dan rekorlu Barış Çağrısı

Guinnes Rekorlar kitabına girmek için yaptığı mermer kırış denemeleri ile tanınan Milli Taekwondocu Battal gazi ÖZÇINAR son kırış denemesini İstanbul Fatih Macarkardeşler Caddesi Kamilpaşa Sokakta Kavuk Restaurant Kafe önünde coşkulu kalabalık karşısında gerçekleştirdi.

Battal gazi ÖZÇINAR, Guinness rekorlar kitabına aday olduğunu açıklamak için mahalle arasında 50 adet gaz betonu 45 saniye içerisinde kırdı.

Battal Gazi ÖZÇINAR’ın Kırış denemesi (gösterisi) öncesi;
Wu Shu Milli Takım antrenörü ve Ataşehir Olimpik spor Kulubü başkanı Murat ÖZKAYA, Türkiye şampiyonu Milli sporcu Kader Bayraktar, Türkiye şampiyonu Milli sporcu Beyza Çolak, Yıldızlar Türkiye İkincisi Milli sporcu İrem Alkış, Türkiye şampiyonu Milli sporcu Beyza Karatepe, İstanbul şampiyonu İbrahim ÖZKAYA’dan  oluşan ekip etkinliğe destek amaçlı bir WU-SHU gösterisi yaptılar.

Gösterilerden sonra Özçınar, gösterisi gerçekleştirmek için istasyonlara geçerek 5’li bloklardan oluşan 10 istasyondaki ytonglar 45 saniyede kırarak izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

 Gösterilerden sonra etkinlikle ilgili  açıklama yapan Battal gazi Özçınar, “Eski Karate, Judo, Teakwondo,Wushu Federasyon başkanımız Aybars Kılıçhan onuruna düzenlendiğimiz bir rekor denemesi yaptık. Kalınlığı 10 santimetreden 50 tane ytong beton kırdık. Buradaki amacımız Guinness’e aday olduğumuzu açıklamak ve dünya barışına katkıda bulunmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdik dedi. Özçınar, Spor kardeşlik ve barıştır, bütün dil, din, ırklardaki insanları spor ile bir araya getirebilir ve savaşsız bir dünyayı spor ile sağlayabiliriz” dedi. Özçınar, bu vesile ile bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bütün medya mensuplarına teşekkür ediyorum, vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra Özçınar, destekçilere ve etkinliğe katılan sporcu ve hocalara günün anısına birer plaket sundu. Toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından program sona erdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209