BAŞKAN HATAYOĞLUN'DAN BJK' Lİ SEYİT ATEŞ E TOKAT GİBİ CEVAP

-Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş'in bir televizyon programında Trabzonspor'un 1986 yılı son haftasında 1-0 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sona eren ve şampiyon olduğu Trabzonspor maçında takımımızın Galatasaray'dan teşvik primi aldığı iddiasının gerçek dışı olduğunu, kamuoyunu yanıltıcı ve Trabzonspor'u kamuoyu önünde küçük düşürmek adına yaptığı bu açıklamayı şiddetle kınıyoruz.

BAŞKAN HATAYOĞLUN'DAN BJK' Lİ SEYİT ATEŞ E TOKAT GİBİ CEVAP

 Bahsi konu alan sezonda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan her iki maçta da Trabzonspor macları kaybetmiştir. Aynı sezonda Galatasaray takımı ile İstanbul'da oynanan karşılaşma da Trabzonspor'un hiçbir iddiası olmadığı halde 0-0 berabere bitmiştir. Seyit Ateş'in söylediği gibi olsaydı Trabzonspor Galatasaray'a yenilmiş, Beşiktaş'ı da yenmiş olması gerekmekteydi.

Beşiktaş yöneticisi Seyit Ateş'in şike sürecinin Türkiye gündeminde olduğu, bu süreçten tertemiz çıkan Trabzonspor'u kamuoyunun önünde çamur 'at izi kalsın' mantığı ile töhmet altında bırakma gayreti içinde olması manidardır. Acaba Trabzonspor'a alçakca saldırılar yapan odaklardan talimat mı almıştır? Yöneticisi olduğu Beşiktaş'ın mahkeme kararı ile şike yaptığı tescilli iken kendisine aynaya bakmasını hatırlatırız.

Trabzonspor'un bu ligde verdiği onurlu mücadele 28 yılda elimizden çalınan altı şampiyonluk nedeniyle Akcabatt'a 16 yaşında, Giresun'da 28 yaşında iki çocuk babası iki taraftarımız bu haksızlıklar karşısında kendilerini asmıştır. Bu acıları, onuru ve gururu için yaşayan Trabzonspor camiasına bu alçakça atılan iftiranın hesabı sorulacaktır. Seyit Ateş'in Trabzonspor taraftarından tüm kamuoyu önünde attığı bu yalan ve iftiradan dolayı özür dilemesini bekliyoruz. Aksi takdirde kendisi tüm spor kamuoyunu önünde pervazsızca yalancı ve iftiracı olarak anılacaktır.






HABER -SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209