Avrupa'da oynamak istiyor!

Burak Yılmaz, kulübü, stadı ve taraftarları övdü fakat transferi hakkında ilk kez konuştu

Avrupa'da oynamak istiyor!
“Başkanım ve hocam ile konuştuğum doğru. Avrupa’da oynamak için izin istedim. Onlar da bana bu izni istemeyerek de olsa verdiler. 1 hafta içinde her şey belli olur.”

BU sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Trabzon’a milli golcüsü Burak Yılmaz’dan kötü haber geldi. Bu sezon bordo-mavili formayla fileleri 33 kez havalandırarak ‘Gol kralı’ olan 26 yaşındaki santrfor Lig TV’ye verdiği röportajda şunları söyledi:

“BENİM ağzımdan bir şeyler yazılıp çiziliyor. En çok üzüldüğüm Trabzon’da oynamak istemediğim sözü. Bunu hiçbir zaman kullanmadım benim karakterime ters. Trabzon’un bana neler verdiğini, beni nerelere getirdiğini görüyorum. O yüzden böyle bir kelime ağzımdan çıkamaz. Kulübümü çok seviyorum, çok gelişim ve değişim gösterdiğim hayatımı bana geri veren bir yer. O yüzden Trabzon’a, Avni Aker Stadı’na çok şeyler borçluyum. Bu yüzden onlar güzel hedeflerin peşinden koştuğum yerler olarak kalacak.

‘ŞAMPİYON BİZ OLDUK!’

BAŞKANIM ve hocam ile konuştum. Avrupa’da oynamak için onlardan izin istedim. Onlar da bana bu izni istemeyerek de olsa verdiler. Ben de gönülsüz olarak izin aldım. 1 hafta içinde ne olacağını göreceğiz. Şu an için beklemedeyim. Önüme güzel şeyler geliyor. Bunları en sonuna kadar görmek istiyorum. O yüzden bekliyorum. İnşallah en iyisini seçerek bundan sonraki yaşamımı Avrupa’da sürdürmek istiyorum. Trabzon’a başta Şenol hocam ve başkanıma herkese çok teşekkür ederim.

HAYALİM Avrupa’da kendimi daha çok geliştirebileceğim iyi bir takımda oynamak. Bunu da başarabileceğimi düşünüyorum.

TRABZON’A transfer olduğum ilk yıl Türkiye Kupası’nı aldık. 2. yılımda Süper Kupa’yı kazandık ve şampiyon olduk. En azından biz şampiyon olduğumuzu düşünüyoruz. Trabzon olarak 3. yılımda kariyerimde ilk defa şampiyonlar Ligi’nde oynadım ve rekor kırarak gol kralı oldum. Alınacak başka kupa kalmadığını düşünüyorum. Eğer olursa çok mutlu ayrılacağım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209