Çarşı Aybaba'ya karşıydı!

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Aybaba'nın teknik direktörlüğe getirilmesiyle çok zorda kaldı...

Çarşı Aybaba'ya karşıydı!
Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubu Çarşı, Samet Aybaba'nın teknik direktörlüğe getirilmesiyle çok zorda kaldı

2007 yılında olaylı Bursaspor maçında hem Beşiktaş hem de Yıldırım Demirören'i hedef alan Samet Aybaba için Çarsı tribünlerde pankart açmıştı.Maç boyunca Aybaba'ya tepki gösteren Çarşı'nın, yeni teknik direktörüne nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

Tarih 2 Aralık 2007... Süper Lig'de Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi ortam zaten gergindir... İnönü Stadı'nda oynanan 1-1'lik Beşiktaş-Rizespor maçı ise siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ve Çarşı'yı hedef alan açıklamaları nedeniyle Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya tepkiye sahne olur.
Aybaba için siyah-beyazlı taraftarlar, "Birbirinize çok yakışyorsunuz... Samet-Bursaspor... Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" yazılı bir pankart açar. Bu tepkinin nedeni, Samet Aybaba'nın, Futbol Extra Dergisi'ne verdiği röportajda, "siyah-beyazlı takımın en etkili taraftar grubu Çarşı'nın, kendisine karşı olması" yönündeki soruya yanıttır.

İşte Aybaba'nın tepki çeken sözleri:

"Zaman zaman gazetelerde okuyorum (Çarşı Samet'e karşı) diye. Bakıyorum hiçbir şey yok. Çarşı Grubu'ndaki şu nesil benim Beşiktaş'ta oynadığım dönemde kısa pantolonla geziyordu. Başkan da öyle geziyordu."
Bu pankarttan sadece 5 gün sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" programında şunları söylemişti:

"Ben olduğum sürece Samet Aybaba, bu takımda olamaz. Aybaba, bu takımın başında başarılı olmadı. Bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209