Adnan Öztürk: Burak’ın da Amrabat’ın da evrak işlemleri yapılıyor

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, ”Futbol artık endüstri ve endüstrinin kuralları var. Kuralların içinde bu tür kırgınlıklar oluyor ama bunlar çabuk geçer. Dolayısıyla bizim Trabzonspor camiasıyla da Beşiktaş camiasıyla da hiçbir problemimiz olmaz” dedi.

Adnan Öztürk: Burak’ın da Amrabat’ın da evrak işlemleri yapılıyor

 
Bursa’da kulübünün resmi ürünlerinin satılacağı mağazanın açılışına katılan Öztürk, ilk alışverişi yaparak takımının yeni sezon formasını satın aldı.

Öztürk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa’ya her geldiklerinde eski başkanları Özhan Canaydın’ı rahmetle andıklarını belirtti.

Yeni sezonun Galatasaray ve tüm Türk futbolu için hayırlı olmasını dileyen Öztürk, transfer konusunda yeni bir gelişme olup olmadığı yönündeki soruya, ”Bu konuda İstanbul’da yeteri kadar açıklama yaptık. İstanbul’da kalanlar transferle ilgileniyorlar. Ben buraya geldim” yanıtını verdi.

”Burak’ın da Amrabat’ın da evrak işlemleri yapılıyor”

Öztürk, ”Burak konusunda yeni bir gelişme var mı?” sorusunu ise ”Burak’ın da Amrabat’ın da evrak işlemleri yapılıyor. Onlar yapıldıktan sonra bir sıkıntı yok. Bu biraz zaman meselesi” diye cevapladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın Galatasaray hakkındaki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Öztürk, şunları söyledi: ”Olur öyle şeyler. Bizler sonuçta rakibiz ama rekabetin içinde her zaman saygılı davranıyoruz. Trabzonspor da çok sevdiğimiz bir camia. Bu tür küçük kırgınlıklar olur ama bunlar camialar arasında hiçbir zaman problem haline dönüşmez. Aynı durum Beşiktaş’la da oldu. Futbol artık endüstri ve endüstrinin kuralları var. Kuralların içinde bu tür kırgınlıklar oluyor ama bunlar çabuk geçer. Dolayısıyla da bizim Beşiktaş’la da Trabzonspor’la da hiçbir problemimiz olmaz.” Öztürk, daha sonra bir başka açılışa katılmak için Mustafakemalpaşa ilçesine hareket etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209