Şans değil 'Sehıc' var!

Mersin İdman Yurdu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına kadar Lig'de 5 haftadır yenilgi yüzü görmedi.

Şans değil 'Sehıc' var!
Deplasmanda oynanacak olan bu karşılaşma hem istikrarın sürdürebilmesi hem de puan açısından önemliydi. Mersin, eksiklerine rağmen karşılaşma boyunca rakibine pozisyon verse de, gol fırsatlarından da yararlanamadı.

Eksik kadroda Josef sol bek, Erhan stoper mevkiinde İbrahim Kaş'la oynadı. İkinci yarı oyuna giren Zurita ise bir stoper olarak görev yaptı. Böylesi değişikliklerin yaşandığı karşılaşmada şanstan öte kaleci Sehıc takımı ipten aldı. Hani derler ya "Şanslı takımız o yüzden yenilmedik. Bu maçta şanstan öte Sehıc'ımız var dedi taraftarlar".

Mersin, rakibine karşılaşma boyunca bir hayli pozisyon verdi. Saha içerisinde Morıtz her zaman ki gibi sahada yokken, Kamanan ve İlhan'ın maç eksikleri gün gibi ortaya çıktı. Nurullah Sağlam'ın elindeki kadro bu. Yapılacak çok fazla bir şey yok. Ancak bu maçta da görüldü ki Erman Özgür bu takım için önemli bir isim. Her hafta sakatların ve cezalıların olduğu bir takımdan mücize beklemek hayal olur.

İyisiyle kötüsüyle 20 puan toplayan bir takım başarılıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçın da alınan bir puan Sehıc'ın bu kente hediyesidir. Bu kadar kısa sürede böylesi önemli maçlarda başarılı olmak ve o performansı sürdürmek herkesin yapacağı bir iş değil.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209