Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe itirafı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen Halil Özer, Serdar Ali Çelikler ve Kadir Çöpdemir'in sunduğu "Takımdan ayrı düz koşu" programına konuk olarak katıldı

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe itirafı
Programa konuk olarak katılan usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Gazete HABERTÜRK Spor Müdürü Halil Özer, Gazete HABERTÜRK Spor Yazarı Serdar Ali Çelikler ve Kadir Çöpdemir'in sorularını yanıtladı.

 

Rıdvan Dilmen bir çok önemli konuda açıklamalarda bulundu:

Hiddink ile uyum sağlayabildik mi?
Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle, "Pek kızmayın Türkiye'de başarılı olması zor istatistikler yalan söylemez Dünya kupalarında hiç bir ülke yabancı bir teknik direktörle şampiyon olamamış. Milli takımlarda ben çok doğru bulmuyorum. İspanya'ya bakın İspanyolla oldu. Fransa fransız teknik direktörle şampiyon oldu. Duygusallık Hırvatlar'da yok mu? onlarda duygusal, fakat biz abartılı bir takımız Guus Hiddink'İn geldiği günden beri tüm demeçlerine bakalım Blic kadar bize saygı göstermedi."

"Kadro konusunda yakın bir kadromuz var bizim. Kritik bir maç olması Giray'la başlaması riskti ben bireysel performansımızın bu kadar düşük olacağını beklemiyordum. çabuk teslim olduk maçları çok çabuk kaybettik. Duygusallıkla mantıkla ilgisi yok. Yediğimiz gole bakalım Giray göğsüyle pas veriyor o pozisyonda bir havamız eksik konsantrasyon sorunu var."

MAÇ ANADOLU'DA OYNATILMALIYDI
Rıdvan Dilmen, "Şimdi bakın piontek geldiğinde hatırladığım kadarıyla 4 puan aldık biz. O zaman yardımcı hoca Fatih Terim'di. Benim çok kötü bi performans gösterdiğim zaman da Piontek oynatmak istemedi beni Fatih Terim ısrarla oynatmak istedi."

"Başarıya çok sahiplenen çıkar. Başarısızlık varsa oyuncu, teknik direktör, malzemeci herkesin payı vardır. Bence futbolun en büyük düşmanı iddia tüm duyguları alıp götürdü mesela belçika Türkiye maçı o maçta belçika oynayın beyler belçika oynayın beyler duygularıda aldı. Türkiye yenildiği zaman çok üzülmeyen insanlar olabilir. " dedi.

"HIDDINK ÇALIŞKAN DEĞİLDİR"
"Çok çalışkan değildir tembeldir. yani sözleşmelere şart koymanız lazım, aslında Hiddink ile gitmemiz lazım, bundan sonra futbol mucizesi olmazsa teknik direktör değişikliği olacak."

"Bir de gazeteler bir kaç aydır yeni teknik direktörü arıyor şimdi bu konsantrasyonu etkileyebilir diye düşünüyorum Galatasaray'ın avrupa şampiyonluğu Türkiye'de bazı şeylerin değşmesi için çok önemli bir etkendir"

TESLİMİYET TARAFTARI KIZDIRDI
"Taraftarın isyanı teslimiyetten mücadelesizlikten oldu. Yoksa gümbür gümbür oynarsın kaybedersin böyle bir tablo görmedi taraftar"

MİSYONUNU TAMAMLAMIŞTIR
Oğuz Çetin başarısız mı?
Rıdvan Dilmen "Oğuz Çetin Yrd. Antrenörlük misyonunu tamamlamıştır" dedi.

F.BAHÇE'YE SAYGISIZLIK YAPILDI
Rıdvan Dilmen, "Tarafsızım dersen insanlar bizi salak yerine koyuyorlar derler. Ben tarafım abi, ben Fenerbahçe'de oynamış orada antrenörlük yapmış adamım. Benim çok canım acıdı ben Fenerbahçelilere ciddi bir işkence yapıldığını gördüm bu süreçte. Bir Fenerbahçeli olarakta çok canımı acıttı. Benim kulübümün başkanı'nın resimi çıkarsa, benim kulübümün yöneticileri tacize uğrarsa, benim takımımın oyuncularına, taraftarlarına sağda solda küfür ediliyorsa ben küfür yemiş gibi hissediyorum. Bunu düşünmemem mümkün değil" dedi.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209