'Herkes İçin Futbol' ödülleri dağıtıldı

Bu yıl Ülker’in desteği ile ikincisi düzenlenen HERKESiçinFUTBOL fotoğraf yarışması ödül töreni, Türkiye Futbol Federasyonu binasında yapıldı.

'Herkes İçin Futbol' ödülleri dağıtıldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Ülker tarafından düzenlenen HERKESiçinFUTBOL fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllerini aldı.  
 
 
TFF'nin İstinye Binası'nda gerçekleştirilen törende, kazananlara ödüllerini TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ve Yıldız Holding Marka İletişim Direktörü Mehmet Uçan takdim etti. 
 

Ödül töreninde konuşan Tolunay Kafkas, "Futbolu kitlelere yayma politikası ile lisanlı futbolcu sayımızı her geçen gün artırırken, futbolun güzelliklerini ve herkes için olduğunu vurgulamak da istiyoruz. Bu sene Ülker'in desteği ile kapsamını genişlettiğimiz fotoğraf yarışmasına olan katılım ve eserlerin kalitesi bizi çok mutlu etti. Halkımızın yarışmaya ve futbolun güzelliklerine olan ilgisi bizi gelecek için umutlandırıyor." dedi.


Yıldız Holding Marka İletişim Direktörü Mehmet Uçan da Ülker'in yıllardır sporun içinde yer alan bir marka olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun önderliğinde HERKESiçinFUTBOL (HİF) projesi kapsamında 5 yıldır gerçekleştirdiğimiz Futbol Köyleri, Futbol Şenlikleri ve HİF Merkezleri ile çocukların hayatına sporu sokmayı hedefliyoruz. Düzenlenen bu fotoğraf yarışması, hedefimize ulaşmamıza destek olurken, futbolun güzelliğinin bir kez daha ortaya çıkmasını sağladı" dedi.

Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu gözetiminde, basın ve amatör olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmanın basın kategorisinde Milliyet Gazetesi'nden Ercan Arslan'ın "Kızlar" adlı fotoğrafı birinciliğe layık görülürken, yine Ercan Arslan'ın "Çadır Kent" adlı eseri ikinci, Doğan Haber Ajansı'ndan İbrahim Laleli'nin "Sokakta Futbol" adlı eseri üçüncü oldu. Amatörler kategorisinde ise Murat Ersin Yılık'ın "Top" adlı eseri birinci oldu. Ahmet Fatih Sönmez'in "Afiş" isimli fotoğrafı ikinciliğe layık görülürken, Ercan Enterli'nin "Gün Batımında Futbol" adlı eseri üçüncü oldu.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209