ZÜBEYDE HANIM ÖLÜMÜNÜN 91.YILINDA SAMATYA''DA OLMAYAN BÜSTÜ ÖNÜNDE ANILDI

ZÜBEYDE HANIM ÖLÜMÜNÜN 91.YILINDA SAMATYA'DA OLMAYAN BÜSTÜ ÖNÜNDE ANILDI VE BÜSTÜN ÇALINMIŞ OLMASI, BASIN AÇIKLAMASI İLE PROTESTO EDİLDİ

ZÜBEYDE HANIM ÖLÜMÜNÜN 91.YILINDA SAMATYA''DA OLMAYAN BÜSTÜ ÖNÜNDE ANILDI
 CHP Fatih ilçe başkanlığı temsilcileri 15 Ocak 2014 saat 12.20′de Yedikule sur dibinde bulunan En Büyük Ana Zübeyde Hanım büstü önünde M.Kemal’in Annesi Zübeyde hanımı anma etkinliğinde buluştu.

Anma programına ilçe başkanı Bülent Sülek, CHP Fatih Belediye Başkan Aday adayları Dr. M.İlhan Dabakoğlu, Uğur Ataş, Zeytinburnu İlçe başkanı, Fatih Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Hikmet Öz, Meclis Üyeleri Fazıl Uğur Soylu, Soner Özimer, Vahdettin Beyazıt, Suat Özcan, Kocamustafapaşa platformu üyeleri ve Partililer katıldı.

Bir müddet evvel Zübeyde hanımın büstünün kırılmış olması üzerine yapılan yazışmalarda Fatih Belediye Başkanlığı ve İBB Başkanlıkları “Bir Meczup kırmış” şeklinde cevap aldıklarını söylediler.  Meczubun kim olduğunun ise bilgisine ulaşılamamış olduğunu söz alan sözcüler beyan ettiler.

İl başkanlığı yetkilileri buraya daha görkemli bir anıt eser kazandırmak için çalıştıklarını, Çok yakında bu anıt eserin açılışı için tekrar buluşmak için çağrıda bulundu.

CHP Fatih meclis üyeleri yıllardır Fatihte bir Atatürk tören alanı ve kadın sığınma evi için başkanlıktan talepleri olmasına rağmen henüz böyle bir hizmeti Fatih belediyesinden sağlayamadılar.

 




SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 23:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209