Yeni dönemler, yeniliklere imza atarak kurulur

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Başbakan Erdoğan’ın yaptığı balkon konuşmasını değerlendirdi.

Yeni dönemler, yeniliklere imza atarak kurulur
 Aydın, Erdoğan’ın balkon konuşmasında dile getirdiği “yeni dönem” vurgusunun söylemle değil ancak eylem ve icraatlarla mümkün olabileceğini vurgulayarak, “ Sadece makam değişikliği ile yenilik sağlanamayacağı açıktır. Geçmişe yönelik vicdani bir muhasebe yapıldığında, söylenen sözlerin çok, yapılan icraatların ise az olduğu açıktır. İnşaallah Cumhurbaşkanı bütün bu farkındalıklar içerisinde görev süresi boyunca hayırlı hizmetlere vesile olur” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın,  yeni bir dönemin, “yeni bir dönem” denilerek başlatılamayacağını vurgulayarak, “Yeni bir dönem, seçilen cumhurbaşkanın “zihnindeki bariyerlerden arınma, ön yargılardan kurtulma, dayatılmış korkulardan sıyrılma” mücadelesinde yatmaktadır. Şirin gözükmek adına değil,  ihlasla ve samimiyetle 77 milyonun cumhurbaşkanı olma çabasına bağlıdır. Sadece makam değişikliği ile yenilik sağlanamayacağı açıktır” dedi.

Birol Aydın, Başbakan Erdoğan’ın yaptığı balkon konuşmasını değerlendirdi. Seçimlerin herkes için hayırlara vesile olmasını dileyen Birol Aydın, Erdoğan’ın balkon konuşmasında dile getirdiği “yeni dönem” vurgusunun söylemle değil ancak eylem ve icraatlarla mümkün olabileceğini vurguladı.

Birol Aydın şu değerlendirmeyi yaptı:“Geçmiş 12 yıllık dönemin iç muhasebesi yapıldığında; milletin bu iktidardan beklediği zihniyet dönüşümünün gerçekleşmediği ortadadır. Vicdani bir muhasebe yapıldığında, söylenen sözlerin çok, yapılan icraatların ise az olduğu açıktır. ‘Yeni bir istikbali inşa etmek istiyorum” diyen Sayın Erdoğan, yapacağı icraatların başına ‘yeni’ kelimesini koyarak yeni bir dönemi başlatamaz. Yeni bir dönem, seçilen cumhurbaşkanın ‘zihnindeki bariyerlerden arınma, ön yargılardan kurtulma, dayatılmış korkulardan sıyrılma’ mücadelesinde yatmaktadır. Şirin gözükmek adına değil,  ihlasla ve samimiyetle 77 milyonun cumhurbaşkanı olma çabasına bağlıdır. Sadece makam değişikliği ile yenilik sağlanamayacağı açıktır. Umarız ülkemizin yeni Cumhurbaşkanı bütün bu farkındalıklar içerisinde görev süresi boyunca hayırlı hizmetlere vesile olurlar. Bugünün dünden, yarının bugünden daha iyi olması, ancak iyinin, doğrunun ve güzelliklerin artırılmasıyla mümkün olacaktır. Yöneticilerimizin dünkü politikalarını gözden geçirerek iyi, doğru ve güzel ile örtüşen bir siyaset tarzı ile yarını inşa etmesi için, önce geçmiş tecrübelerden ders alırlar. Bunun için de, güç ve otoritenin değil, hak ve halk ile olan bağın kuvvetlendirilmesi gerekir”

 

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209