Yalçınkaya'dan Gündem Oluşturacak Açıklamalar!

Yalçınkaya 28 şubatta yapılmak istenin günümüzde mursiye yapıldığını belirterek bu tür baskı rejimleri yanlız islam birliğiyle son bulur dedi.

Yalçınkaya'dan Gündem Oluşturacak Açıklamalar!
 Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı Geleneksel olarak gerçekleştirdiği parti pikniklerini bu sene de Başakşehir Şamlar mevkinde Organize etti.Piknikte yapılan divanda konuşan Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya'nın açıklamaları ise çok konuşulacak.

Saadet Partisinin Esenler İlçe Teşkilatının pikniğinde yapılan divanda konuşan Tuğrul Yalçınkaya 28 şubatta yapılmak istenin günümüzde mursiye yapıldığını belirterek bu tür baskı rejimleri yanlız islam birliğiyle son bulur dedi.Dünya gündemini değerlendirdikten sonra Ramazan etkinliklerinde Erbakanı anan Esenler Belediyesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bu Halinizle Palyançoya Benziyorsunuz!

Tevfik Göksu Biz de Milli görüşçüyüz diyerek meydanlara çıkıyor biz de buna böyle cevap veriyoruz,hocam vefat etmeden önce Saadet Partisi'ni işaret etmişti.Eğer Saadet Partililer dışında biri çıkar ben de milli görüşçüyüm derse o ancak palyançoya benzer.Şimdi biz de Esenler Belediye Başkanına Diyoruz ki sen Avrupa birlikçilerine sen Amerikan dostlarına sen Siyonistlerle işbirliği yapanlara,sen zinayı serbest bırakanlara sen domuz etini kasaplık et yapanlarla aynı partide bulunarak lütfen Erbakan Hocamızın manevi mirasına sahip çıkarak oyunu artıramaya çalışma!

Diyoruz ki sen milli görüşçüysen gel Saadet Partisinde hizmet et.

Bu Belediye Hadisi Değiştirerek Pankart Astı!

İlk geldiği zamanda pankart astırmıştı.Bu milletin gözünde çabuk kayboldu.O pankartta öyle bir büyüklük sarhoşluğa kapılmışlardı ki aynen şöyle bir ifade vardı.Hem de hadisi şerifi bozarak Yiyiniz İçiniz ve Eğleniniz pankartını asmıştılar.Bu pankartı asan zihniyet Akp zihniyeti bu pankartı asan şimdi Esenler halkını kandırmaya çalışan Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu...

Rahmet Ayı Eğlence Ayına Çevrildi!

Geçtiğimiz Ramazan Ayında Murat Göğebakan denen özümüzle hiç alakası olmayan bir rock sanatçısını getirerek müslümanlar merkez camiinde namaz kılarken orada şarkılar söylediler.Manşetler atıldı Murat Göğebakan Esenler'i salladı.Bizzat onların yüzlerine de söylüyorum.Siz Ramazan Ayında Rahmet Ayında Murat Göğebakan'la Esenleri nasıl sallarsanız.Kuran mı okuttunuz?Bu nasıl bir düşüncedir!Rahmet ayını eğlence ayına Çevirdiler.Bizim inancımızı bulandırmaya çalışıyorlar.İslama Eziyet Ediyorlar.Müslümanların İnançlarına eziyet ediyorlar.Malesef bu oyuna alet olunuyor.

Biz etrafımızdaki insanları bu durumdan uyarmak zorundayız.Çok üzülerek ifade ediyorum ki açığı kapalısı çarşaflı kadınlar bile o eğlenceli meydanlarda tıklım tıklım sıkışık olan dörtyol meydanında bu görüntüye ortak oluyorlar.Burada yine bizim üzerimize önemli görevler düşünüyor.ramazan yaklaşıyor yine butür programlar yapacaklar ailemize ve etrafımızdaki insanları milli görüşçüler olarak uyarmak zorundayız.

Madem Erbakan'ı Anlatmak İstiyorlar Haçlı Değil İslam Birliğin Destek Versinler!

Yine ramazan programlarının içerisinde Erbakan hocamızla alakalı Anadoluyu Mayalayanlar diye bir program.Oraya Erbakan Hocayı da dahil etimşler.Nasıl oalcaksa Erbakan hocayı da anlatacaklar. Etrafımızdaki insanlar Bu durumu sorarsa bak Ak Partiyle sizin aranızda hiç bir fark yok derlerse onlara vereceğimiz cevap biraz önce söylediğimiz gibi eğer onlar Erbakan Hoca'yı anlatmak istiyorlarsa Avrupa değil Erbakanın son hedefi olan islam birliği'ni tesis etmek için Saadet Partisi'ne  Gelsinler.

Yalçınkaya Tüm Partilileri 4 Temmuz 2013 Pazar günü Kazlıçeşme Meydanın'da Mısır Darbesine karşı buluşmaya davet ederek sözünü sonlandırdı.

Yüzlerce Partilinin katıldığı piknikte partililer gönüllerince eğlendi.Tüm çocuklara oyuncak dağıtılırken tüm mahallelerin katıldığı voleybol turnuvasını Fatih Mahallesi kazandı
Kaynak:Ajans Esenler

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209