YAĞMUR; “POLİSİMİZ HUKUKUN VE ADALETİN TESİSİNDE ETKİN ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, Polisler gününde emniyet mensuplarını ziyaret etti.

YAĞMUR; “POLİSİMİZ HUKUKUN VE ADALETİN TESİSİNDE ETKİN ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”
 YAĞMUR; “POLİSİMİZ HUKUKUN VE ADALETİN TESİSİNDE ETKİN ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

Polis Teşkilatının kurulunun 168. Yıldönümünde emniyet mensuplarının günü kutlayan AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, “Hem suçu önlemeye yönelik, hem de suçluyu yakalamaya dönük çalışmalarında polisimiz AB standartlarını yakalamıştır” dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur ve beraberindeki heyet Polis Günü sebebiyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarını ziyaret ettiler. Yağmur, “Sosyal ve ekonomik değişimler sonucu yeni suçlar ortaya çıkmış. Bilişim suçları gelişmiştir. Tüm bunlara rağmen polisimiz çağın gereklerine göre kendisini yeniden dizayn etmesini bilmiştir” dedi.

Toplum destekli polisin, suçun önlenmesine yönelik olarak yapmış olduğu çalışmaların son derece önemli olduğuna dikkat çeken Av. Bülent Yağmur, “Polisimizin ciddi çalışması neticesinde Keçiören ilçemiz Ankara’nın en büyük ilçesi olmasına rağmen suç oranının düşük seviyede gerçekleşmektedir. Kırık cam kalmasın prensibi ile hareket eden polisimiz, böylece suça meyilleri de ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir. Polisimizin her türlü çalışmasına destek olmak mutluluk duymaktayım. Polis teşkilatının kuruluşunun 168. Yıl dönümünü de canı gönülden tebrik ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak mücadele veren polisimiz her türlü övgüye layıktır” diyerek açıklamasını tamamladı.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209