Urfa hesabı tutmadı

Bir yılda 100 bin kilometre yol yapan AKP'li Komisyon Başkanı Uslu ''Urfa'ya gidiş geliş 1600 kilometre'' dedi. Uslu, her hafta Urfa'ya gitmiş olsa bile hesap tutmuyor

Urfa hesabı tutmadı

ANKARA - Gazeteport'un haberi şöyle: Bir yılda 100 bin kilometre yol ve 30 bin liralık benzin masrafı yapan AKP ’li Komisyon Başkanı ve Şanlıurfa milletvekili Zeynep Armağan Uslu ‘’Urfa’ya gidiş geliş 1600 kilometre’’ diyerek kendisini savundu

Ancak Uslu her hafta Urfa’ya gitmiş olsa bile 100 bin kilometrelik hesap tutmuyor. Uslu’nun TBMM çalışmaları dolayısıyla yılda 52 kez Urfa’ya gidip gelmesi de mümkün bulunmuyor.

TBMM ’nin en çok benzin harcaması yapan komisyon başkanı olan Uslu ‘’Bu ne kadar çok çalıştığımızın bir göstergesidir. Ankara ’dan Urfa’ya bir gidiş 809 kilometredir. Yani bir kez Urfa’ya gidip geldiğinizde bin 600 kilometre yol katedersiniz. Merkezden Ceylanpınar’a gidip gelince 280 kilometre eder’’ diyerek kendisini savundu.

TBMM ’de komisyon başkanlarının makam araçlarına ait benzin harcamaları şaşırtmıştı. Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Başkanı AKP ’li Zeynep Armağan Uslu, ayda 11 depo benzin kullandı. Uslu’nun makam aracının bir yıllık yakıt harcaması, 30 bin 887 lira oldu. Bu durumda Uslu’nun ayda en az 8 bin, yılda da yaklaşık 100 bin kilometre yol katetmesi gerekiyor. (Gazeteport)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209