Ünal Cancı Çatalca'yı Kucaklıyor

Ak Parti Çatalca belediye Başkan Aday Adayı Ünal Cancı yapmış olduğu esnaf ziyaretinde çok samimi teveccüh ile karşılanıyor.

Ünal Cancı Çatalca'yı Kucaklıyor

Ünal Cancı Çatalca'yı Kucaklıyor

Ak Parti Çatalca belediye Başkan Aday Adayı Ünal Cancı yapmış olduğu  esnaf ziyaretinde çok samimi teveccüh ile karşılanıyor.

Ünal Cancı, "seçim çalışmasına adaylık  sürecimiz belirlendikten sonra ağırlık vereceğiz. Biz, Çatalca’yı ve Çatalcalı hemşehrileirmizi çok iyi tanıyoruz bu ziyaretlerimizde hasbihal edip dertleşmek ve gündemi değerlendirmek olarak  görüyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizleri fevkalade memnun  ediyor" dedi. 

Ünal Cancı'nın "Çatalca’nın bütün Köy ve Mahalle Muhtarları ile yakın ilişkiler içinde olması, Çatalca’nın Köyleri için Çeşme projeleri, Fırın projeleri çok büyük sevinç ve heyecanla karşılanıyor. Ünal Cancı, bu projeler Çatalca’mız için birer başlangıçtır" dedi. 

Cancı, "yıllardır Çatalca halkını araçlarımızla taşıdık, bundan sonra hizmetlerimizle taşıyacağız... Çatalca'yı bulunduğu yerden çok daha güzel yerlere layık olduğu süper lige taşıyacağız" dedi. Ünal Cancı, " Çatalca İstanbul'a en uzak ilçesi ama biz hizmetlerimizle Çatalca ile İstanbul'u yakınlaştıracağız Çatalca'yı İstanbul'a hizmeti Çatalca'ya taşıyacağız" dedi.
















SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209