Umut Veli Develi Fark Oluşturuyor

22 yıllık aktif gazetecilik hayatı sonrası siyasete hızlı bir giriş yapan Umut Veli Develi, yürüttüğü seçim kampanyasıyla fark yaratıyor.

 Alışılmışın dışında çalışmalara imza atan Develi, bilinenin aksine farklı bir siyasetçi profili çiziyor. Gazeteciliğin dışında şair ve yazar kimliği ile de tanınan Develi, toplumsal olaylar ve güncel gelişmeleri, kendi yazdığı şiirleri seslendirerek sosyal medyada paylaşıyor. Samimi ve başarılı bulunan bu çalışmalar sosyal medyada büyük ilgi görürken, paylaşım rekorları kırıyor.

2014 yılını böyle özetledi
İşte sözlerini Umut Veli Develi’nin yazıp, seslendirdiği, 2014 yılında yaşanan toplumsal olaylara dikkat çeken ve paylaşım rekorları kıran o şiirsel belgesel…

Cumhuriyet Kadınları’na armağan etti

Önceki gün bu çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Umut Veli Develi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir çalışma daha yayınladı. Sözlerini kendisinin yazdığı ve seslendirdiği belgeseli cumhuriyet kadınlarına armağan eden Develi, CHP’de yapılacak önseçimlerde kadın adaylara ve genç adaylara destek istedi. İşte sosyal medyada büyük beğeni toplayan o videolar hepsini izleyebilirsiniz.


Sözde değil özde destek

Her zaman gençlerin siyasette önünün açılması gerektiğini savunan ve bu anlamda görüşünü net bir şekilde ortaya koyan Develi, CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç’a açık destek verdi. Önseçim adaylığını açıklayan Karakoç için de bir kısa film hazırlayan Develi’nin, “1 Oyum Recep Karakoç’a” isimli çalışması da gençler tarafından büyük beğeni aldı. İşte özelikle gençlerin sıkça paylaştığı o video aşağıda 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209