“Türkiye Suriye bataklığına çekilmek isteniyor”

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Mustafa Kamalak, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen menfur saldırıyı lanetledi.

“Türkiye Suriye bataklığına çekilmek isteniyor”

 Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak:

“Türkiye Suriye bataklığına çekilmek isteniyor”

 

ANKARA BÜROSU

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Mustafa Kamalak, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen menfur saldırıyı lanetledi. Saldırıda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kamalak, saldırının zamanlama ve yer olarak manidar olduğunu söyledi.  Söz konusu menfur saldırının ısrarla gündeme getirdikleri endişeleri bir kez daha haklı çıkardığını vurgulayan Kamalak, “Maalesef, son dönemde özellikle dış politikada ortaya konan yaklaşım Türkiye’yi gereksiz düşmanlıkların ve terörist saldırıların hedefi haline getirmiştir. Son saldırının Suriye’ye ABD öncülüğünde bir müdahalenin tartışıldığı bir döneme denk gelmesi düşündürücüdür. Korkumuz ve endişemiz o dur ki; birileri Türkiye’yi iyice Suriye bataklığına sokmak istemektedir. Biz Saadet Partisi olarak bu olaydaki karanlık noktaların aydınlatılması, bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunması ve olayın ardındaki karanlık güçlerin bir an önce cesurca deşifre edilmesini istiyoruz” dedi.

Bölgede yabancı istihbarat örgütlerinin cirit attıklarına dikkat çeken ve bunu daha önce de gündeme getirdiklerini ifade eden Kamalak, şunları kaydetti: “Türkiye’nin hedef ülke haline getirildiği bir dönemde hükümetin görevi gerekli emniyet ve istihbarat tedbirlerini almaktır. Diliyoruz ki her şeye rağmen Türkiye tarihsel tecrübesine ve devlet birikimine dayanarak bu karanlık oyunları bozmayı başarır. Umarız ki hükümet sağduyu ve teenni ile hareket ederek bu tür provokasyonlarla Türkiye’yi telafisi imkansız mecralara sürüklemek isteyenlerin oyununa gelmez. Bu temenni ile bir kez daha saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyor, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun”

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209