Türk Halkının Umudu Yeni Umut Partisi Kuruldu

Yeni Umut Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Arıcı programda Türk Halkının ve Ülkemizin umudu ve ümidi olmak için yola çıktık dedi.

Türk Halkının Umudu Yeni Umut Partisi Kuruldu

Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Arıcı şu konulara değindi.

Oncelikle halkımızın ve dūnyamızda insanların doğru ve gerçek haberlere tūm çıplaklığı ve yalın haliyle ulaşmasında en būyūk katkıyı veren siz değerli basın mensuplarımıza bu gūn bizleri yanlız bırakmadığınız için ayrıca çok teşekkūr ediyorum dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Arıcı bu gūn burada partimizin kurulduğunu açıklamaktan onur duyuyorum partimizin proğramı ve tūzūğūmūz hazırdır ayrıca yapmak istediğimiz projelerimizide  hazırlıyoruz yani biz Tūrkiye Cumhuriyeti Devletimizi yönetmeye hazırız ve de talibiz halkımızın teveccūhūne ve ilgisine nail olacağımıza inanıyorum dedi.

Bilindiği gibi Ūlkemiz ve halkımız son yıllarda būyūk sıkıntılara ve buğranlar ve son yılların illeti olan Covit 19 virūsū ile de boğuşuyoruz Ūlkemiz ve halkımız ekonomik yönden çok zor ve sıkıntılı sūreçten geçiyor işte tam bu noktada halkımıza ve ūlkemize yeni bir umut ışığı olabilmek için Yeni Umut Partisini kurduk önce Allahın izni ve halkımızın da teveccūhū ve desteği ile umut olmak için yola çıktık dedi.

Proğramda söz alan kurucular kurulu ūyesi Beytullah Demircioğlu ise şu konulara değindi sevgili dostlarim değerli basın mensuplarımız.

Öncelikle partimizi kurmamızdaki amacımız bilindiği gibi Ūlkemiz yıllardır būyūk sorunlar ile boğuşuyor her şeyden önemlisi halkımızın karşılıklı sevgiye, saygıya, hoşgörūye ve anlayışa ihtiyaci var en önemlisi ise bir birini kucaklayan barış ve sevgi içinde kucaklamaya ihtiyacı vardır en būyūk amacımız bunu gerçekleştirmektir dedi.

Demircioğlu ayrıca ūlkemizin baskıdan eziyetten ve tūm zorluklardan kurtulmuş korkusuz halkımızın sesi olan özgūr basına sahip olmak için gerekli tūm çalışmalarıda yapacağız dedi.

Akabinde Yeni Umut Partisi Genel Başkanı Cemal Yıldırım ise yaptığı açıklamalarda şu konulara değindi.

Genel Başkan Cemal Yıldırım öncelikle bu gūn organize etmiş olduğumuz proğrama yoğun bir ortamda çalışmalarına ve proğramlarının tūm yoğunluğuna rahmen katılan siz kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkūr ediyorum diyerek konuşmasına devam etti.

Genel Başkan Cemal Yıldırım önce kendisi hakkında açıklamalar yaptı Yıldırım 1971 Çankırı doğumluyum ilk okulu memleketim de orta ve liseyi İstanbul ve Ankarada okudum halen açık öğretimde okumaya devam ediyorum dedi.

Genel Başkan Cemal Yıldırım ben ve dava arkadaşlarımız Yeni Umut Partisi' ni kurmak için bir araya gelip el birliği yaptık bundaki amacımız Ūlkemizin ve halkımızın ekonomik açıdan būyūk buğran diyebileceğimiz bir sūreçten geçmekte olduğunu fakirin daha fakir zenginin daha zengin olduğu vergi adaletsizliğinin yolsuzlukların rūşvet ve irtikabın giderek arttığı halkımızın giderek alım gūcūnūn dūştūğū bu ortamda aile reisi olan babalarımızın okula giden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadıkları evlerine bir ekmek dahi getiremiyecek duruma geldikleri utançları yūzūnden intihar ettikleri bir ortamda ben ve dava arkadaşlarım daha fazla duramazdık hak, hukuk, adalet için kollarımızı sıvadık bismillah deyip bu gūn burada partimizi kurdumuzu siz basın mensupları aracılığı halkımıza duyuruyoruz Cenabı Allah beni ve dava arkadaşlarımı utandırmasın yūzūmūzū yere dūşūrmesin inşallah diyen Yıldırım konuşmasına devam etti.

Genel Başkan Cemal Yıldırım partimizin tūzūğū hazır proğramımız hazırdır biz Yeni Umut Partisi olarak hak, hukuk, adaleti temel alıp halkımızı ayırmadan kayırmadan her kesin faydalanıp hakkını aradı sistemin tekrar ūlkemizde inşası için çalışacağız kimseyi otekileştirmeyeceğiz sen şu sun sen busun demeyeceğiz her kese ve kesime eşit mesafede olup kucaklayacağız halkımızı dedi Yıldırım biz ne sağda nede solda deil merkezin tam ortasında ulusalcı, milliyetçi bir partiyiz merkez partiyiz halkımızı partimize davet ediyoruz  dedi.

Yıldırım bizler iş adamıyız ūlkemizin ekonomik durumunu en iyi gőren ve anlayanlarız halkımız artık nefes alamaz bir duruma geldi birde son 15 aydır dunyamızı kasıp kavuran Covit 19 virūsū yūzūnden kūçūk esnafımız bitti orta ölçek iş adamlarımız zorda būyūk sanayicilerimiz dahi zorlanır bir duruma gelmiştir işten çıkarmalar yasak olduğu halde işçi çıkarmalar olmuştur dedi.

Genel Başkan Yıldırım şu sıralar işten çıkarmaların peşine dūşeceğiz takipçisi olacağız dedi.

Genel Başkan Yıldırım biz Yeni Umut Partisi olarak devletimize ve halkımıza karşı işlenmiş suçlra karşı mūcadelemize devam edeceğiz teröre karışmış destek vermiş kimseyi içimize almayacağımız gibi onlarında yanlarında olmayacağız dedi.

Genel Başkan Yıldırım konuşmasını bitirdiken sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak aile fotoğrafı çektirilip proğram sonlandırıldı.

Toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu

Genel Başkan Cemal Yıldırım

Genel Başkan Yardımcısı
Yalçın Arıcı

Beytullah Demircioglu

Anıl Buğra

İlyas Kıvılcım

Gamze Özgen

Mehmet Yıldırım

Abdullah Doğan

Ercan Yıldırım

Orhan Gündoğdu

Tekin Avşar

Muhammet Emin Yıldırım.




SİVİL HABER

Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209