TURAN OCAKLARI BODRUM EL BEYLİĞİ AÇILDI

Turan Ocakları Bodrum El Beyliği açılışını Genel Başkan Enis Bozkurt gerçekleştirdi.

 TURAN OCAKLARI BODRUM EL BEYLİĞİ AÇILDI


Turan Ocakları Bodrum El Beyliği açılışını Genel Başkan Enis Bozkurt gerçekleştirdi.

Bodrum Elbeyliği açılış etkinliğine katılmak için İstanbul, Konya, Bursa, Manisa, teşkilatları da katılarak Bodrumlu arkadaşlarını yalnız bırakmadılar.

Açılışa Turan Ocakları Genel Başkanı Enis Bozkurt, tarihçi Murat Çalık, Ozhan Erhan Çerkezoğlu, İstanbul, Bursa, Manisa, Konya İl beyleri ve teşkilat mensuplarının yanı sıra çok sayıda Bodrum’lu vatandaşlar katıldılar.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Turan Ocakları Genel Başkanı Enis Bozkurt; ‘’ Elbeyliğimizin açılması için gece gündüz çalışan davaya sadakati şeref bilip Bodrum'da tuğ kaldıran, Elbeyimiz Bülent Aydoğan başta olmak üzere, Ege'nin Çatal Yürekli Efelerine, İstanbul, Konya, Bursa, Manisa teşkilatlarımıza ve bu kutlu günde bizi yalnız bırakmayan herkese ve destekleyenlere teşekkür ederim’’ dedi.

Daha sonra Bodrum El Beyi Başkanı Bülent Aydoğan’a Elbeyliği beratı belgesini sunarak açılışın resmiyet kazamadığını gösterir belgeyi takdim eti.

Daha sonra Bodrum Elbeyi Bülent Aydoğan yapmış olduğu kısa açıklamada; Bu kutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan teşrifleriyle onurlandıran Turan Ocakları Genel Başkanımız Enis Bozkurt Bey’e ve İstanbul, Bursa, Manisa, Konya İl beyliklerinden gelen teşkilat mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum’’ dedi. Aydoğan, ‘’ bu kutlu davada bizlere yol arkadaşlığı yapan tüm dostlara teşekkür ediyor, Bodrum Elbeyliğimizin bu kutlu dava için gece gündüz çalışarak davamıza hizmet etmeye ve nöbet tutmaya devam edecektir’’ dedi.

Turan Ocakları Elbeyi Bülent Aydoğan,’’ bu vesile ile Genel Başkanımız Eniz Bozkurt Bey’e ve tüm İlbeylerimize ve teşkilat mensubu arkadaşlarımıza katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor el beyliğimizin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Bodrum Elbeyliğinin açılışından sonra Bodrum Kültür merkezinde sanatçı Ozan Erhan Çerkezoğlu ve Tuncay Bayatlı konseri gerçekleştirildi.

PROGRAMLA İLGİLİ VİDEOAR YAYINA HAZIRLANIYOR

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 04:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209