Topsakal ''GENÇLERE DOKUNAN KAZANACAK''

Seçim çalışmalarında gençlerden ne gibi talepler alıyorsunuz?

Topsakal ''GENÇLERE DOKUNAN KAZANACAK''
 SAADET PARTİSİ 2.BÖLGE GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED EMİN TOPSAKAL:
GENÇLERE DOKUNAN KAZANACAK

Seçim çalışmalarında gençlerden ne gibi talepler alıyorsunuz?

Ekonomik ve sosyal olarak gençlik politikalarına yön verecek adımlar sizce neler olabilir?Gençlerin talepleri ekonomik, sosyal, eğitim ve siyaset başlıkları ile öne çıkıyor. Bu alanlarda gençler ne istediğini bildiği kadar, ne istemediğini de biliyor! Her dört gencimizden bir tanesi bugün işsizdir. Her şeyin başında gencimiz iş istiyor. Ekonomi alanında; fabrika istiyor, yerli üretim istiyor. Simidin 1 TL olduğu yerde adaletli bir ücret istiyor, iş güvenliği istiyor. Gençlerimiz “dünyanın en pahalı benzinini kullanmak” ve “üretime - girişimciliğe engel olan kanunlar ve yüksek vergiler” istemiyor. En önemlisi ise; “Asgari ücretle nasıl evleneceğim” sorusuna cevap arıyor! Gençlerin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ciddi sorunları var ve çözüm için ciddi arayış içindeler.

Gençlik hayatın en hareketli dönemi. Bunun için önce sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerin daha fazla olmasını temin edecek adımlar atılmalıdır. Gönüllülüğü ve katılımcılığı artıracak uygulamalar STK’ların gençlere yönelik çalışmalarını artırmasıyla sağlanabilir. En önemlisi ise; gençler söz hakkı verilmesidir. Sorumluluğun paylaşılmasını isteyen gençler, sadece gelecekte birlikte olmayı değil, bugünde de yer almayı bekliyor.

Girişimciliğini, yeteneklerini keşfetmek adına fırsat verilmesini bekleyen gençlerimiz bir duvar gibi önlerinde biriken sorunlarına el atacak yöneticiler bekliyor. Bizler bu amaçla gençlere ve sorunlarına dokunuyor, iletişim imkânını artırmaya çalışıyoruz. Çünkü “geleceğe güvenle bakabilmek” isteyen bu gençlere dokunan kazanacak!

Gençlerin geleceğe bakışını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ortak bir paydada buluşmak istiyor, içindeki heyecanı harcayabileceği bir amaç istiyor. Daha güvenli bir gelecek, huzur ve kardeşçe bir toplum istiyor. Siyaset alanında, siyasi düşüncesini televizyonlarda görmek istiyor. Televizyonlarda gerçeklerin anlatılmasını, verilen sözlerin tutulmasını istiyor. Din istismarı olmasın, siyaset insanlığı öldürmesin, bu noktada “iktidarın aldığı yanlış kararları hakkıyla eleştiren bir muhalefet” olsun istiyor. Gençlerimiz, her türlü olumsuz koşullara rağmen bilinçli bir şekilde gelişmeleri takip etmeye devam ediyor, Saadet Partisi çatısı altında yapılan milli ittifakı bir umut olarak  görüyor

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209