Temel Karamollaoğlu: AKP bittiğinin farkında, duvara tosladığını anladı

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi, İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Karamollaoğlu, burada yaptığı konuşmada “AKP, döneminin bittiğini ve duvara tosladığını anladı. Kabahati kendi politikalarında aramıyor” dedi.

Temel Karamollaoğlu: AKP bittiğinin farkında, duvara tosladığını anladı
 Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi, yoğun ve coşkulu kalabalığın katılımıyla İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda icra edildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kendisini karşılayan 1000 gencin heyecanı ile kongrenin yapılacağı salona geldi. Karamollaoğlu, kutuplaşma konusuna dikkat çekerek “Biz farklılığımızı düşmanlık olarak görürsek bu ülkede huzur olmaz. Ama farklılıkları zenginlik olarak görürsek bu ülke güllük gülistanlık olur” dedi.

“ÜLKENİN PROBLEMLERİ TAHAMMÜLÜN ÜSTÜNE ÇIKTI”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı konuşmada “Bu düzen böyle gitmez, bu adaletsizlik sürdürülemez, ülkenin problemleri tahammüllün üstüne çıktı. Bunun değişmesi için millete sözümüz var. Düşüncelerimi analizlerimi, ülkenin gidişatından nasıl kurtulacağında gerek istişarelerde gerekse uzmanlardan aldığımız fikirlerle bir demet haline getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“İSLAM BİRLİĞİ DEĞİL, AVRUPA BİRLİĞİ DEDİLER”

“Biz farklılığımızı düşmanlık olarak görürsek bu ülkede huzur olmaz” diyen Karamollaoğlu, “Ama farklılıkları zenginlik olarak görürsek bu ülke güllük gülistanlık olur. Biz meselelere yanaşırken, gittiğin yol yanlış o yolda çukur var diyoruz, bu çukura düştükten sonra etrafa saldırıyorlar. Şimdi çukura düştüler bağırıyorlar. AKP 16 senedir politikasından sapmadı, şimdi de şikâyet ediyor. Milli Görüş gömleğini çıkardıkları zaman, biz İslam Birliği demiyoruz, Avrupa Birliği diyoruz dediler. ‘ ABD ve İsrail ’i stratejik müttefik olarak kabul etmeyin. Onlar bütün İslam alemini köleleştirmek istiyorlar’ dedik. Adamlar da çıktı ‘Benim stratejik müttefikimizseniz dediğimizi yapacaksınız’ dediler. 16 sene önce uyardık. Şimdi çıkmış diyorlar ki bu nasıl stratejik müttefik. Biz sizi uyardık” diyerek devam etti.

“AKP, DÖNEMİNİN BİTTİĞİNİ, DUVARA TOSLADIĞINI ANLADI”

Temel Karamollaoğlu, “Tarım, hayvancılık ayağa düştü. Ben bunu söyledim. Özellikle de tohum konusunda, biz neden kendi tohumlarımız ithal ediyoruz. Ben bunu sordum. Çıkıp dediler ki biz tohum ihracatı da yapıyoruz. Bende arkadaşlardan istatistikleri istedim. 900 milyon Dolar tohum ihraç etmişsiz, 11 milyar dolar tohum ithal etmişiz. Senin yokluğunla varlığın belli değil bu konuda Amerikan başkanı Beyaz Saray’da misafir konumunda. Uzun süreli misafir olduğu için kira vermiyor, ama yeme içme parasını veriyor. Bide bize bak. AKP döneminin bittiğini, duvara tosladığını anladı. Kabahati kendi politikalarında aramıyor” diye konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209