Tekstilin temsilcisi Hepimizin sesi HALİT TUNA

Tekstil Sektörü Tek İsimde Birleşti.

Tekstilin temsilcisi Hepimizin sesi HALİT TUNA
 Milliyetçi hareket partisi İstanbul 3.bölge milletvekili aday adayı Halit Tuna’ya destek için  MESİAD başkanı Yusuf Gecü’nün organize ettiği vefa kahvaltısı, İstanbul MHP il başkanı sayın Mehmet Bülent Karataş’ın, Güngören ilçe teşkilatının ve tekstil sektörünün duayen temsilcilerinin de katılımıyla büyük bir şölene dönüştü..

Merter Sanayici İş Adamları Derneği (MESİAD), Başkanı Sayın Yusuf Gecü’nün organizasyonunda MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan MESİAD eski Başkanı, Sayın Halit Tuna’ya destek vermek için bu sabah, Merter Hurry Inn Otelde gerçekleştirilen sabah kahvaltısına katılan İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Mehmet Bülent Karataş başta olmak üzere Güngören MHP İlçe Başkanı Sayın Fuat Gül, Tekstil sektöründen İHKİB Başkanı Sayın Hikmet Tanrıverdi, İTHİB Başkanı ve Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği Başkanı Sayın İsmail Gülle, ÖRSAD Başkanı Sayın Fikri Kurt, SİVGİAD Başkanı Sayın Murat Açıl, TİVDER Başkanı Sayın Selahattin Sarı ve birçok sektör temsilcisi, Moda tasarımcıları, Sayın Halit Tuna’ya büyük bir coşkuyla destek verdiler.

 Merter Hurry Inn Otelde düzenlenen kahvaltılı toplantıda kürsüye gelen MESİAD başkanı Sayın Yusuf Gecü, konuklara hoş geldiniz dedikten sonra Sayın Halit Tuna’nın MESİAD Başkanlığı döneminde yaptığı önemli, unutulmaz hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Halit Tuna’ya siyasi çalışmalarında da başarılar diledi.

Başkan Gecü, konuşmasında “Sektör olarak dertlerimizi, sorunlarımızı çok iyi bilen Sayın Halit Tuna’yı artık TBMM’n de görmek istiyoruz.

İnanıyorum ki, içimizden biri olarak bizim sorunlarımızı TBMM’de en iyi şekilde savunup dile getirecektir. Yıllardan beri Derneğimiz MESİAD dahil bir çok sivil toplum kuruluşunda büyük hizmetler veren, Siyasi çalışmalarıyla da ülkesine büyük hizmetler vereceğine gönülden inandığım Halit Tuna kardeşimize siyaset hayatında da başarılar diliyorum. Tüm Sektör olarak Sayın Halit Tuna’nın daima yanındayız.

Allah’tan kendisine güç ve kuvvet vermesini diliyorum.” Dedi.

 Başkan Yusuf Gecü’nün konuşmasının ardından kürsüye gelen Sayın Halit Tuna, yaptığı konuşmada, “MESİAD Başkanımız Sayın Yusuf Gecü’nün bu güzel jesti ve siz değerli konuklarımızın, gönül dostlarımızın birlikteliği benim için büyük bir moral ve mutluluk vesilesi olmuştur.

Başta İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş’a, Güngören Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Fuat Gül’e, Tekstil sektörümüzün güzide temsilcisi İHKİB Başkanı Sayın Hikmet Tanrıverdi’ye,  İTHİB Başkanı ve Sivaslı Sanayici ve İş Adamları Grubu Derneği Başkanı Sayın İsmail Gülle’ye, ÖRSAD Başkanı Sayın Fikri Kurt’a, SİVGİAD Başkanı Sayın Murat Açıl’a, TİVDER Başkanı Sayın Selahattin Sarı ve bugün buraya gelerek inanılmaz bir destek veren tüm gönüldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 

Değerli konuklar,

MESİAD Başkanımız Sayın Yusuf Gecü’nün dediği gibi yıllardan beri ülkeme, halkımıza hizmetten hiçbir zaman geri kalmadık. Bundan sonra da yaşadığım süre içinde Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında ülkeme hizmete devam edeceğim.

1971 İstanbul, Fatih-Balat doğumluyum. Aslen Sivas Zara Nasır köyünden, İstanbul’a göç etmiş bir ailenin çocuğuyum. İlköğrenimimi Fatih-Balat’ta, ortaokul ve lise öğrenimimi ise Bahçelievler’de tamamladım. Yüksek öğrenimim Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde halen devam etmektedir.

Siyaset bilimi hakkında özel eğitim almaktayım. Merter’de tekstil üzerine faaliyet gösteren Tuna Kumaş’ın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım.

 2009-2014 tarihleri arasında, Beylikdüzü Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği, aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulundum. Merter Sanayici İş adamları Derneği’nin (MESİAD) 9. Dönem başkanlığını yürüttüm. Ayrıca Beylikdüzü Sivaslılar Derneği

(BEYSİVDER) Başkanlığı, Sivas Girişimci ve İş Adamları derneği

(SİVGİAD) başkan vekilliği, Beylikdüzü Kayak ve Yüzme spor kulübü başkan yardımcılığı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi, Tüm İşverenler Derneği (TİVDER) kurucu üyeliği, Sivas Platformu yönetim kurulu üyeliği görevlerimi de sosyal görevlerimin arasında sıralayabilirim. Evl,i ve iki çocuk babasıyım. İstanbul Beylikdüzü ilçesinde ikamet etmekteyim.

 Allah, nasip eder de Milletvekili olursam sektörümüzün temsilcisi ve savunucusu olarak en iyi şekilde çalışacağım. Ülkeme hizmetten hiç geri kalmadım ve bundan sonrada daima ülkeme hizmet adına bütün gücümle çalışacağım. Verdiğiniz bu güzel destek için hepinize sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209