Tanrıverdi: Türkiye hayvan ihraç edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, ''Üreticilerimiz üzerlerine düşeni yapacak, artık Türkiye hayvan ithal eden ülke değil, ihraç eden bir ülke olacaktır. Bu günler uzak değildir'' dedi.

Tanrıverdi: Türkiye hayvan ihraç edecek

Manisa programı kapsamında Salihli ilçesinde Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret eden Tanrıverdi'ye birlik başkanı Yüksel Duman çoban kepeneği hediye etti. Çoban kepeneğini giyen Tanrıverdi, gazetecilere poz vermesinin ardından Birlik başkanı Duman'dan birlik hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra birliğin organize ettiği yemeğe katılan Tanrıverdi, burada yaptığı konuşmada, okullarda başlatılan süt projesinin hayvancılığa büyük destek sağlayacağını söyledi.

Önümüzdeki aylarda başlayacak olan projeyle süt üreticilerinin emeklerinin karşılığını alacaklarını dile getiren Tanrıverdi, projeyle hem damızlık hayvan yetiştiriciliği hem de yem sanayi gibi birçok sektörde önemli canlılık sağlanacağını bildirdi.

Tanrıverdi, hükümetin kırsal alanda kalkınma kapsamında değişen şartlara göre üreticilere destek vermek için imkanları daha geniş anlamda kullanacağını belirterek, ''Bu imkanlarla üreticilerimiz kırsal alanda ikamet edecekler, göç de önlenmiş olacak. Bu proje ülkemizin ekonomik olarak gelişmesine katkı sağlayacaktır. Üreticilerimiz üzerlerine düşeni yapacak, artık Türkiye hayvan ithal eden ülke değil, ihraç eden bir ülke olacaktır. Bu günler uzak değildir. İnşallah bu üretici birliklerimiz üretici zekalarıyla daha güzel işler başaracaklardır'' dedi.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209