TAHİR ŞAHİN MENEMEN'E İHANET ETMEYE DEVAM EDİYOR

TAHİR ŞAHİN MENEMEN'E İHANET ETMEYE DEVAM EDİYOR

TAHİR ŞAHİN MENEMEN'E İHANET ETMEYE DEVAM EDİYOR
 Haydar Koçak/İzmir


31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Tahir Şahin Menemen halkına hizmet etmeyi bıraktı. Temizlik araçlarına ve çöp kamyonlarına mazot vermeyerek çöp dağlarının oluşmasını sağlayarak mahalleleri adeta “Çöplük” haline getirerek Menemenlileri cezalandırıyor.


SERDAR AKSOY ÇÖPLERİN TOPLANMASI İÇİN KOLLARI SIVADI

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in çöp arabalarının mazot giderlerini karşılamaması nedeniyle Menemen’in bazı bölgelerinde uzun süredir çöplerin toplanmıyor. Bu konuda defalarca Başkan Şahin’e ulaşmak ve bu konuya çözüm getirmek için çabalayan Millet İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı CHP’li Serdar Aksoy çareyi adeta “kolları sıvayarak” işe el atmakta buldu. Konuya ivedilikle çözüm arayan Aksoy ilçe örgütü, kadın ve gençlik kolları, Menemenliler ve “Serdar Aksoy Gönüllüleri” ile birlikte biriken çöpleri traktörlerle toplamaya başladı.


ŞAHİN’İN BUNDAN SONRA YAPACAĞI MERAKLA BEKLENİYOR!

20 yıldır Menemen’de CHP’li Belediye başkanı olarak görev yapan Tahir Şahin, atanamamasının ardından adeta suskunluğa büründü. Çalışmayan belediye, çöpleri toplanmayan Menemen’in imdadına yine bir CHP’li aday Serdar Aksoy yetişti.

Şahin’in Menemenliye ve millet ittifakı adayı Serdar Aksoy’a bundan sonra nasıl zarar vereceği ve neler yapacağı merakla bekleniyor.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209