SUAT ÖZCAN’A AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN TAM DESTEK

SUAT ÖZCAN’A AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN DESTEK: SİZİ YENİ DÖNEMDE DE MECLİS’TE GÖRMEK İSTİYORUZ

SUAT ÖZCAN’A AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN TAM DESTEK

 2009 yılında Fatih Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen M. Suat Özcan’a Fatih’teki amatör spor kulüplerine yaptığı ziyaretlerde,”Yeni dönemde de sizi Fatih Belediye Meclisi’nde görmek istiyoruz.”mesajı iletildi.

Güzelhisar Spor Kulübü 2.Başkanı Süleyman Aydın ve Vatan Spor Kulübü 2. Başkanı Aziz Karaca’yla birlikte Aksaray, Molla Aşkı, Fatih Hilal, Çapa, Yeni Gayret ve Sakarya IMÇ kulüplerini ziyaret eden Vatan Spor Kulübü Başkanı, Fatih Belediye meclis üyesi, Fatih Belediyesi Spor Komisyonu üyesi M. Suat Özcan yaptığı konuşmalarda,” Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği maalesef yeteri kadar etkin olamadı, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Birliği daha etkin yapmalıyız.”dedi.

Özcan, Karaca ve Aydın’ın ziyaretlerinde konuşan 6 spor kulübünün yöneticisi de şu ifadelere yer verdikler: Suat Özcan kardeşimiz 5 yıl boyunca Fatih’teki amatör spor kulüplerinin belediye nezdinde ki sorunlarının çözülmesi konusunda çok ciddi gayretlerde bulundu. Özellikle ödül yönetmeliğinin 2010 yılından itibaren uygulanmasıyla ilgili çok ciddi mücadele verdi. Gönlümüzden geçen 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de kendisini Fatih Belediye Meclisi’nde görmek.”dediler.

Aziz Karaca da yaptığı sohbetlerde,” Ziyaretimizin amacı hem 2014 haziran ayı içinde yapılacak federasyon seçimleriyle ilgili “Fatih’teki amatör spor kulüplerini nasıl daha etkin kılabiliriz?” düşüncesi almak, Fatih’teki Amatör  Spor Kulüpleri Birliği’nin daha etkin hale getirilmesi için spor kulüplerinin birlik ve beraberliğinin sağlanması için adım atmaktan ibarettir.”diyerek sözlerine şöyle devam etti: Fatih’te iki dönemdir aynı yönetim kurulunun sadece iki kişinin değişmesiyle devam eden Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetimi artık yorulmuş ve heyecanını yitirmiştir.

Süleyman Aydın da , Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin görevinin sadece Fatih Belediyesi’nin hafta sonları maçlar için tahsis ettiği otobüslerin ve Balat Sahaları, Mimar Sinan Stadı’nda antrenman saatlerinin paylaşımı sağlamak olmaması gerektiğini dile getirerek,””Birliğimizin daha etkin olmasını beklerdim. Sadece antrenman saatlerinin dağıtımını  ve 5 otobüsün dağıtımını yapmakla BİRLİK olunmaz. Birlik, spor kulüplerini bir araya getirerek sorunlarımızı birinci ağızdan öğrenebilir, üst federasyonlarla daha sıkı ilişki içine girebilir, sporla ilgili paneller düzenleyebilir, ödül yönetmenliğinden spor kulüplerimize yasaların tanıdığı hakların üst sınırından katkı alabilir, kanunlarda, yönetmenliklerde, genelgelerde yapılan değişiklikler hakkında kulüplerimizi bilgilendirebilirdi. Maalesef yapmadılar ama bundan sonra bunları yaptırmak için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz.”şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Suat Özcan, spor kulübü yöneticilerinin yeni dönemde de Fatih Belediye Meclisi’nde görmek istemelerine de teşekkür ederek,” Çocuklarımızın, gençlerimizin olumsuz yaşam tarzlarından sıyrılarak spora yönelmelerini sağlamak için mücadeleme devam etmek için meclis üyeliği adaylığı için yeniden başvurumu yaptım. Teveccüh parti yöneticilerimin. Ama ben Meclis Üyesi olsam da olmasam da her kulübümüze elimden gelen desteği bir spor sevdalısı olarak vermeye devam edeceğim. Ayrıca bu vesileyle buradan tüm siyasi parti yöneticilerine seslenmek istiyorum: Lütfen belediye meclis üyeleri aday listelerinizde sporun içinden gelenlere listelerinizde yer verin.”şeklinde konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 02:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209