SP Neşet Çevik : AKP oy için çarşafa dolandı

SP adayından sert açıklama: AKP oy için çarşafa dolandı

SP Neşet Çevik : AKP oy için çarşafa dolandı
 Saadet Partisi (SP) Başakşehir teşkilatı, kendi partilerinin rozetini takan ve çarşaf giyen kimliği belirsiz kişilerin ellerindeki AKP broşürleri ile "Biz de Saadet Partiliyiz. Bu seçimde CHP'ye karşı birleşelim" propagandası yaptığını açıkladı.

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, oy potansiyellerinin yüksek olduğu Kayabaşı Mahallesi’nde ahlaksız seçim çalışması yapıldığını açıkladı.

Açıklamada;

Kayaşehir 3. Bölge’de SP rozeti takan ve çarşaf giymiş kimliği belirsiz kişiler ellerinde AKP broşürleri ile "Biz de Saadet Partiliyiz. Bu seçimde CHP'ye karşı birleşelim" propagandası yaptığı bilgisine ulaştık.

Bir başka olayda yine AKP'li kimliği tespit edilemeyen kişiler, Başakşehir’in farklı bölgelerinde evlere giderek ve marketlerin servis arabalarına binerek “Bizler de Saadetliyiz. Ama bu seçimlerde oyumuzu AKP adayı Mevlüt Uysal’a vereceğiz. Sakın burayı CHP’ye kaptırmayalım.” şeklinde CHP ile korkutarak seçim çalışması yaptılar.10 Mart 2013 Salı akşamı değişik numaralardan "Tayyip kardeşimize yardım edelim, çalışalım, destek verelim. Efendi Hazretleri" metnini bazı Saadet Partililere de SMS olarak gönderildi.
Anketlerde yükselişte olan tecrübeli Başkan adayımız Neşet Çevik'in, rakiplerinden açık ara önde olmasını ve toplumun sevgisini kazanmasının kara propagandalarla engellenemeyeceğine dair daha önce de açıklama yapmıştık.” ifadelerine yer veriliyor.Saadet Partisinin güçlü olduğu yerlerde AKP lehine yapılan etik dışı propagandalar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik ise, "Başakşehir’de yüzde 60’ın üzerinde bir oy bekliyoruz. Saadet Partisi’nin Başakşehir’deki yükselişi 30 Mart'ta zafer ile taçlandırılacaktır." dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209