SOSYAL DEMOKRASİ İNSİYATİFİ'NDEN ŞAHİN'E SERT TEPKİ

SOSYAL DEMOKRASİ İNSİYATİFİ'NDEN ŞAHİN'E SERT TEPKİ

SOSYAL DEMOKRASİ İNSİYATİFİ'NDEN ŞAHİN'E SERT TEPKİ
Haydar Koçak/İzmir



 SOSYAL DEMOKRASİ İNİSİYATİFİ’NDEN ŞAHİN’E SERT TEPKİ
Sosyal Demokrasi İnisiyatifi yazılı bir açıklama yaparak aday gösterilmediği için CHP’den istifa eden belediye başkanlarına tepki gösterdi.

AKP’YE AÇIK DESTEK VERİYORLAR

CHP’den aday gösterilmediği için istifa eden ve DSP’ye geçen belediye başkanlarına sert tepki gösteren SDİ, “Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimlerinden biri olan 31 Mart seçimlerinde kendisi aday olamadığı için istifa edenlerin bizzat AKP’ye çalıştığını, adında “Sol” yazan bir partinin ise buna stepne olması büyük bir utançtır” ifadesini kullandı.

20 YIL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLE YETMİYOR!

CHP’li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in açıklamalarının kabul edilemez olduğu vurgulanan açıklamada şu hususlara yer verildi:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı açıklamalar tüm belediye başkanlara ders niteliğindedir. Gün ayrışarak AKP’ye destek olma günü değildir. DSP, AKP’nin yedeği değildir. 3-5 oy için kendini kullandırtmamalıdır. Menemen’de 20 yıl başkanlık yapmış, belediye başkanlığı koltuğunda oturmuş bir kişi aday gösterilmediği için olmadık yollara başvuruyor ise o kişide karakter sorunu vardır. Bu tavır AKP’nin kazanması için çalışmaktan başka bir şey değildir. Belediyeler hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. Dönem ayrışma vakti değil, el ele kol kola yürüme zamanıdır.”

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 21:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sevim cetin
Sevim cetin - 5 yıl Önce

Yaziklar olsun bugun halki menemende cildirtti karalama kampanyasi yapiyorlar yeni aday hakkinda

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209