Soruşturmanın Genişletilmesi Talebine Red!

Baykal'a suikast davasında soruşturmanın genişletilmesi talebi reddedildi!

Soruşturmanın Genişletilmesi Talebine Red!
HABERİN GALERİSİ
BAYKAL SUİKAST DAVASI

BAYKAL SUİKAST DAVASI



HABERİMİZ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI! NE TARAFLAR NEDE AVUKATLARI DURUŞMAYA KATILMADI!

15.06.2012 tarihli haberimizde BAYKAL' A SUİKAST DAVASINDA SICAK GELİŞME! Başlığı altında yayınladığımız haberimizi tüm baskılara rağmen kamuoyunu doğru bilgilendirmek için yayından kaldırmadık.

22.06.2012 tarihinde görülen davaya Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, başkan yardımcıları Osman Şevket Aslan, Av.Ayhan Kızılöz ile Mithat Yılmaz ve ekibi olarak isimleri geçen kişilerin ya da avukatlarının katılmaması haberimizin içeriğinin ne kadar önemli olduğunun kanıtıdır.


ÜNLÜ (SİYASETÇİ) CEZA AVUKATI CİHAN TUFAN DAVAYA MÜDAHİL OLDU

Soruşturmanın Genişletilmesi (Tevsii Tahkikat) yönündeki talebin incelediği duruşmaya ünlü ceza avukatı Cihan Tufan’ın geldiği görüldü. Tufan, mahkemeye sunduğu vekaleti ile Kasap’ın vekili olarak davayı takip edeceğini, eksik ifadelerin ve delillerin tamamlanmasına müteakip Esas hakkında savunma yapacağını bildirdi.


SORUŞTURMANIN GENİŞLETİLMESİ TALEBİ HANGİ? GEREKÇELERLE REDDEDİLDİ!

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal’ a suikast ihbarcısı Kahraman Şeref Kasap’ın 15.06.2012 tarihinde “suikast davası” nın görüldüğü İstanbul 36.Asliye Ceza Mahkemesi’nden talep ettiği Soruşturmanın Genişletilmesi (Tevsii Tahkikat) yönündeki talebi ilginç gerekçelerle reddedildi.

22.06.2012 tarihinde görülen duruşmada Kasap’ ın taleplerini inceleyen mahkemenin tüm talepleri reddettiği ve gerekçe olarak ise, “talep konusu hususların soruşturma aşamasında soruşturma savcısı tarafından araştırılması gerekirken araştırılmadığı, bu konuların şuan araştırılmasının kovuşturmaya etkisi olmayacağı ve ilgili konuların araştırılmasının mahkemenin yetkilerini aşabileceği” gerekçelerinin gösterildiği öğrenildi.


KASAP MAHKEMEDEN HANGİ KONULARIN ARAŞTIRILMASINI İSTEMİŞTİ Kİ MAHKEME ÇOK ÖNEMLİ GÖRDÜĞÜ TALEPLERİN YETKİLERİNİ AŞABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK REDDETTİ!

Kamuoyunun daha net bilgilenmesi amacıyla hiçbir ekleme ve yorum yapmadan, 15.06.2012 tarihinde Kahraman Şeref Kasap’ın İstanbul 36.Asliye Ceza Mahkemesinden yazılı olarak talep ettiği Soruşturmanın Genişletilmesine ilişkin 20 sayfadan oluşan dilekçesin İstem ve Sonuç kısmını olduğu gibi yayınlıyoruz. Kararı siz değerli okurlarımıza bırakıyoruz.








türkiye, istanbul, ankara, akp, başbakan, recep tayyip erdoğan, chp, kemal kılıçdaroğlu, deniz baykal, yılmaz ateş, önder sav, şişli belediyesi, mustafa sarıgül, osman şevket aslan, tayfun kahyaoğlu, earmark, savaş, suriye, uçak, enkaz,  haber, seo, mithat yılmaz, yılmaz çelik, baykal kaset, baykal komplo, google, hürriyet, internet, son dakika, flaş,

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209