SIRADIŞI BİR ADAY HABİP ÇAKIROĞLU

Yıllarca siyasete adam kazandıran,Siyasi bilgi birikimi ile İSTANBUL'U yönetebilecek olan ÇAKIROĞLU meclis üyeliğine aday.

 SIRADIŞI BİR ADAY HABİP ÇAKIROĞLU
     MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞA GİRMEMİN BİR NEDENİ!    
      
     28 Şubat sürecinden itibaren değişmeye başlayan Türkiye'nin siyasal ve sosyal yapısı;pkk' nın siyasallaşması,ordudunun muazzaf ve emekli subaylarının cezaevlerine atılması,sermayenin siyasi ortaklı el değiştirmesi,basının yandaşlaştırılması ve en sonunda yasama,yürütme ve yargının kimlikleşsizdirilmesiyle büyük bir buhrana sokulmuştur.

     Gençlik yıllarımdan beri ideolojik formasyonu Türk Milliyetçiliği olan ve Cumhuriyet kazanımlarının değerini bilen birisi olarak Türkiye'mizin bu durumuna kayıtsız kalmamın ihanet olacağını düşündüğümden, bunlara karşı mücadele etmek için üyesi olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Bahçelievler Belediye Meclisi encümen adayı oldum.

     İlçemizde'de ikamet eden ve az benim kadar Cumhuriyet çocuğu olmaktan gurur duyan kardeşlerim, hem modern bir şehircilik hemde iktidara yeter artık demek için oylarımızı üç hilalde birleştirelim ve daha fazlası ile Türkiye'nin başkalaşmasına izin vermeyelim.Saygı ve sevgilerimle.....




SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209