Sevgi Yürüyüşü Sevgi Seline Dönüştü

Saadet Partisi Esenler Teşkilatı Sevgi Yürüyüşüyle Esenler Halkıyla Bütünleşti

Sevgi Yürüyüşü Sevgi Seline Dönüştü

Saadet Partisi Esenler ilçe teşkilatı Esenlerde yapmış olduğu sevgi konvoyu, sevgi yürüyüşü çok olumlu tepkiler aldı.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Selman Esmerer, Esenler belediye başkan adayı Erol Urhan, Saadet Partisi İl başkan yardımcısı Yaşar Kangel, Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Esenler ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Esenler Belediye Meclis üyesi adayları, Mahalle teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları, sivil toplum kuruluşları, NİHADER Yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı sevgi yürüyüşü Turgut Reis Mahallesinde ki Hazreti Ali Camiinde topluca kılınan öğle namazının ardından İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Selman Esmerer, ve Esenler belediye başkan adayı Erol Urhan meydanda toplanan kalabalığa hitap ettiler ve kazanmaları halinde yapacakları projelerini anlattılar. Daha sonra “Sevgi Yürüyüşü” Hazreti Ali Camisinin önünden başlayarak sağlı sollu esnaf ziyaret edilerek başkanlar ve yöneticiler halka çiçekler hediye edip hayırlı işler temennilerinde bulundular. Halkın bu yürüyüşe sevgisi her geçen dakika daha da artarak BİR SEVGİ SELİNE DÖNÜŞTÜ.

Turgut Reis Mahallesinde başlayan sevgi yürüyüş, Havaalanı Mahallesi istikametini takip ederek, Atışalanı Caddesi üzerinde devam ederken yağan yağmur altında her geçen dakika kalabalık artarak yürüyüş sevgi seline dönüştü. Atışalanı Caddesi üzerinden Esenlere Dörtyol’a kadar yürüyerek gelen kalabalık gösterilen olumlu tepkilerle moral depoladı.
Daha sonra Dörtyol Merkez Camiinde kılınan ikindi namazının ardından toplanan kalabalığa hitap eden İstanbul Büyükşehir belediye bakan adayı Selman Esmerer ve Esenle Belediye başkan adayı Erol Urhan; kalabalığa hitap ederek; Saadet Kazanınca İstanbul kazanacak, Saadet Kazanınca Esenler Kazanacak sloganı ve parolası ile çalışmalarına devam edeceklerini, halka hizmeti hakka hizmet bilerek çalışacaklarını, Rüşvet alanda,  rüşvet verende melundur Hadisi şerifini yeniden belediye binalarına yazdıracaklarını ve halkımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz dediler.  Esenler halkının büyük ilgi  gösterdiği sevgi yürüyüşü büyük bir mitinge dönüştü ve mitingdeki konuşmaların ardından program sona erdi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 03:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209