Sarıgül ve Aylin Kotil’e Kasımpaşa'da büyük ilgi

Mustafa Sarıgül ve Aylin Kotil seçim koordinasyon merkezinin açılışı için gittikleri Kasımpaşa’da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Sık sık seçim otobüsünün yolunu kesen vatandaşlar, Sarıgül ve Kotil'e sevgi gösterisinde bulundu.

Sarıgül ve Aylin Kotil’e Kasımpaşa'da büyük ilgi
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Aylin Kotil'le birlikte Kasımpaşa Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Kasımpaşalı vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan ikiliye CHP'li vatandaşalr yoğun ilgi gösterdiler.

AK Partililerle Chp'liler birbirine girdiler.

Başbakan’ın kalesi sayılan Kasımpaşa’da Sarıgül ve Kotil’e yönelik sevgi seli Kasımpaşalıların da değişime hazır olduğunu gösterdi.

Sarıgül Sert konuştu

Sarıgül "Zamanı gelmiş bir fikrin önünde Dünya'nın en güçlü orduları bile duramaz. Televizyonlarda bana özel sansür uyguluyorsun; internette genel sansür uyguluyorsun; şimdi sahada da engel olmaya başladın! Durma devam et! Kasımpaşa'da konuşma yapacağımız yere gidişimiz çeşitli anti-demokratik yöntemlerle engellenmeye çalışılıyor. Engel olamayacaksınız! Kasımpaşa yolunda bizleri coşkuyla karşılayan yurttaşlarımızın değişime olan inancı beni çok mutlu etti." dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209