Şahlanış Hareketi Saadet Partisi'ni Destekleyecek

2006 Yılında Çalışmalarını artıran ve her kesimden sempati duyulmaya başlayan şahlanış hareketi Genel Başkanı Murat Altun yerel seçimlerde ilçeler'de ehil belediye başkanlarını destekleyeceklerini belirtti.

Şahlanış Hareketi Saadet Partisi'ni Destekleyecek
 2006 Yılında Çalışmalarını artıran ve her kesimden sempati duyulmaya başlayan şahlanış hareketi Genel Başkanı Murat  Altun yerel seçimlerde ilçeler'de ehil belediye başkanları'nı destekleyeceklerini belirterek yerel seçimler'de Esenler,Fatih,Üsküdar,Ümraniye,Zeytinburnu,Güngören ilçelerinde kayıtsız,şartsız  Saadet Partisi'ni destekleyeceklerini belirtti.Milli Görüş Belediyeciliği zamanında efsanevi hizmetler yapıldığını belirten Altun Milli Görüş Belediyeciliği geçmişte büyük işler başararak bunu gösterdi gelecek dönemde de yeniden yapacağına inandığımız için bu seçimler'de Saadet Partisi'ni belirlediğimiz ilçelerde koşulsuz olarak destekleyeceğiz dedi.

Şahlanış Hareketi Teşkilatı'na Yapılan Çağrı İse Şöyle Oluştu: Sayın Başbakan CEHAPA diyerek Cumhuriyet Halk Partisini , Yavru Muhalefet MEHAPE diyerek Milliyetçi Hareket Partisini küçümsüyor, diğer siyasi partileri yok sayıyor. Askeri Vesayeti kaldırdık , Derin Devleti devre dışı bıraktık diye övünerek , üç dönem oylarını artırarak partisini iktidarda tuttu. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Sanki genel seçim gibi her yerde dev boyutlu kendi posterleri , afişleri ve SAĞLAM İRADE - Milli İradeye sahip çık mesajı... Şimdi ise yeni düşman bulundu . PARALEL YAPI , Haramiler , Yargı Vesayeti... 2002 yılından bu günlere iktidar partisi mutlaka iyi , güzel işler de yapmıştır. Ama bu doğru , yerinde hizmetlerin maliyeti olması gerekenin çok çok üzerindedir. Berbat bir dış siyaset , beton, rant , yolsuzluk , yoksulluk, toplumsal ayrışma ile taçlanmış USTALIK DÖNEMİ... 30 mart yerel seçimlerinde oyunu Milli Görüşün tek temsilcisi SAADET PARTİSİ bozacaktır. İktidar Partisi sakın diğer partilere özellikle Saadet'e oy vermeyin sakın haaa CEHAPE kazanır diyor. CHP, MHP, SP , MP ve diğer seçime girecek partiler memleketimizin güzide partileridir. Düşman değildir. 3 yıl önce yerel seçimlerde Şahlanış Hareketi olarak PARTİ değil , ehil Aday odaklı tercih yapacağımızı yazılı , sözlü beyan etmiştik. CHP, MHP , SP ağırlıklı adaylardan yana oy kullanacağız. Biz İktidar Partisine şefkat tokadı vurmak için Beyefendinin ikamet ettiği Üsküdar ilçemizde Saadet Partisi Adayı Sayın Erol BELEN Beyi açıkça , çıkarsız tüm gücümüzle destekliyoruz. Bu kapsamda Aday Tanıtım Töreninde SP Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak , İBB Adayı Sayın Selman Esmerer ile birlikte olmaktan , projelerini dinlemekten mutlu olduk. Haydi Milli Görüşçüler firesiz sandığa..

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 05:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209