Fatih'in Barış abisi Belediye Başkanlığına yeniden aday oldu

Boyacı ;‘’ Türkiye'de yeni belediyecilik anlayışı getiriyoruz.’’

Fatih'in Barış abisi Belediye Başkanlığına yeniden aday oldu

            Fatih Ak Parti’de Belediye Başkanlığı çin aday adayları tek tek müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Ak Partş Fatih ilçe kurucularından eski meclis üyesi ve Fatih Belediyesi Meclis başkan vekilliği görevlerini yapan Barış Boyacı; adaylık başvuru dilekçesini Fatih İlçe başkanı Orhan Narin’e teslim etti.

          Görkemli bir kalabalık ile ilçe binasına gelen Boyacı, ‘’ hizmete talibim ve bu sfere Allahın iznşyle aday olacağım ve güçlü bir şekilde başkanlığı kazanacağım’’ dedi.

Barış Boyacı daha sonra medya mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda;

‘’ Türkiye'de yeni belediyecilik anlayışı getiriyoruz.’’

Ya Bismillah, Lâ Tahzen İnnellahe Meanâ  dualarınıza talibim.... 

              Kıymetli Fatihliler, Akedemisyen hocalarımızla kapsamlı bir ekip çalışması ile hazırlamış olduğumuz  projelerimiz ile İlçemize ve bölgemize iş, aş ve huzur getirecek projelere imza attık.

             Beş bin yıllık tarhi olan her sokağında tarih, maneviyat, ve kültür fışkıran Fatihimize münhasır projelerle önceliğimiz olacak. İmar planlarını vatandaşlarımızın lehine iyileştirerek, hem beklenen depreme karşı sağlam binalar inşaa ettirmek, hem otopark, yeşil ve sosyal donatı alanları oluşturmak, bu vesileyle, Fatih’te Kentsel Dönüşüm ve yenilemelerle yeni bir Kent Mimari kimliği, keza osmanlı ağırlıklı 4 renk beşinci renk ahşap altıncı renk yasak, olacak, şekilde bir kent rengi kimliği oluşturmuş olacağız.

             Ayrıca, süreç içerisinde oluşturacağımız Osmanlı Kültür Şehri ile de her sene altı milyon yeni turistle ticari ve sosyal hareket, bereket sağlayıp Türkiye’de bir ilk olacak ve örnek teşkil edecek yerel kalkınma modeliyle de devlet millet ortaklığını ihdas edip onbinlerce Fatihlimizin istihdamını sağlayıp Fatih’te yaşamanın farkını fark ettireceğiz inşaallah.

 Hedefimiz Fatihi, dünyanın kültür, moda, turizim ve festivallerin başkenti yaparak, eyfel kulesinin öteside, tarihi ve yeni eserlerimizi objeleştirerek, dünyadaki marka değerimizi '' 50 milyar dolara '' ulaştırmaktır.

      Hülasa, birlikte yeni belediyecilik anlayışımızla, vatandaşlarımızın sadece başkanı değil, ağabeyi, babası ya da kardeşi olacağız. Kibir ve enaniyetten uzak, yüzbinleri mutlu edip Hak'kın rızasını ve halkın duasını alıp, fani dünyada hepimizin muhtaç olduğu musalla taşında usulen değil, gerçek manada dualar alıp ahirete uğurlanmaktır, muradım. 

Aziz Milletimiz; partimiz, teşkilatımız ve sayın genel başkanımızın takdirleriyle, ama en önemlisi cenab-ı allah nasip ederse, farkımızı sandıktan  yuzde 60 ve üzeri, hedef yüzde yetmiş oy alarak  idari sosyal ve toplumsal fayda sağlayan icraatlarımızla sayın devlet başkanımızın arzuladığı minvalde ve vizyonda icraatlarla vatanımıza devletimize ve aziz milletimize daha müreffeh ve daha yaşanılabilir imkanlar sunarak farkımızı fark ettireceğiz. 

Buna inancımız tamdır.

Bizim, Barış Boyacı ve yol arkadaşları olarak başta 7 yıl birlikte çalıştığım, önceki belediye başkanımız şimdiki vekilimiz Sn. Mustafa Demir ve şimdiki belediye başkanım, kıymetli ve kadim dostum Sn. Hasan Süer başkanlarımızla keza bu göreve talip olacak aday adayı kardeşlerimle hiç bir rekabet ve ayrılığımız söz konusu değildir. Hep birlikte partimizin oylarını arttırmak ve muvaffakıyeti için çalışacağız. Ayrıca ilçe başkanım kurucu ilçe başkan yardımcısı olarak birlikte çalıştığım, mümtaz insan sayın Orhan Narin başkanımın, her vakit destekçisi olup, daima teşkilatımızın hizmetkarıyım. Bizler, ülke ve millet olarak geçtiğimiz bu zorlu süreçte hepimiz kardeşçe başta vefakar ve cefakar Sn. Devlet Başkanımızın ve aziz milletimizin refahı ve saadeti için çalışıyoruz. Cenab-ıAllah bizimle inşeallah.

Vazife nasip olursa da cenab-ı Allah'tan, tek dua ve dileğim, öncelikle, Cenab-ı Allah'a, devlet başkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, aziz milletimize ve siz emektar vefalı yol arkadaşlarıma, mahcup olmamaktır...)

Kardeşiniz sizden biri,Bbarış Boyacı diyerek açıklamalrına son vermiş oldu.

 








Haber: Sivil Haber

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 23:45

Sivil Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209