SAADET PATİSİN'NDEN ARAKAN İÇİN DEV MİTİNG

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarihin en büyük katliamlarından birinin yaşandığı Arakan için Teyakkuz halinde.

SAADET PATİSİN'NDEN ARAKAN İÇİN DEV MİTİNG
 SAADET PATİSİN'NDEN ARAKAN İÇİN DEV MİTİNG
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarihin en büyük katliamlarından birinin yaşandığı Arakan için Teyakkuz halinde.
Saadet Partsi İstanbul İl Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da desteklediği 5 Ağustos Pazar günü saat 15,00'te Kadıköy Meydanında ARAKAN'daki Müslüman kıyımını, zulmü telin ve mazlumların dayanışması için dev bir miting düzenleyecek.
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Dünya Başkenti İstanbul'umuz, yeryüzündeki bütün zulüm ve zalimlere karşı, milletimizin Milli Görüşün öncülüğünde milyonluk mitingleri ile de ün salmıştır. ARAKAN'daki Müslüman kıyımını, zulmü telin ve mazlumların dayanışması için İstanbul'umuzda dev bir miting düzenleyeceğiz" dedi. 
5 Ağustos Pazar günü Saat 15:00’da İstanbul Kadıköy Meydanında gerçekleştirilecek  Miting için Saadet Partisi İstanbul İl ve İlçe Teşkilatları hazırlıklarını hızla sürdürüyor.
 
“Bütün zalimlere lanet” sloganı altında gerçekleştirilecek miting ile Arakan başta olmak üzere dünyadaki bütün katliam ve zulümler lanetlenecek.
 
Konuyla ilgi açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer  “Arakan başta olmak üzere yeryüzünde Müslümanlara yönelik soykırım, katliam ve zulümleri lanetlemek üzere Saadet Partisi Genel Merkezi İstanbul İl Başkanlığımızın öncülüğünde büyük bir miting düzenlenmesi kararı almıştır. Arakan’da gerçekten tam bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Binlerce masum Arakanlı Müslüman bütün dünyanın gözü önünde tarihte görülmemiş bir vahşetin kurbanı olmaktadır. Saadet Partisi olarak dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir zulme rıza gösteremeyiz, sessiz kalamayız. Bu yüzden Arakan’dan, Doğu Türkistan’a, Filistin’den Suriye’ye, akan Müslüman kanını tel’in etmek ve tüm zalimleri lanetlemek üzere İstanbul’da yaşayan tüm halkımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarını, kanaat önderlerini, ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarını 5 Ağustos Pazar günü Kadıköy meydanına mazlumların çığlığına kulak vermeye, insanlığın sesi olmaya davet ediyoruz” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209