Saadet Partisi'nden 30 Bin Aşure!

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtım programına bir yenisini daha ekledi

Saadet Partisi'nden 30 Bin Aşure!
 Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure dağıtım programına bir yenisini daha ekledi.Öğle saatlerinde Turgut Reis mahallesinde ikinde vaktinde de Dörtyol meydanında toplam 30 Bin kişilik aşure dağıtıldı.Aşure dağıtımına Esenlerlilerin ilgisi yoğun oldu.

Aşure Programına Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan,Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Anadolu Gençlik Derneği Esenler Şube Başkanı Yusuf Karagöz, ESDEF kurucu başkanı Ömer Savaş ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Aşure Programında konuşan Saadet Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan:Bu seçimin yerel seçimler olduğunu kaydeden Urhan,aman oyunuzu Saadet Partisi'ne vermeyin oyunuz bölünür safsatasının bu sefer tutmayacağını belli ederek bu seçim Başbakan seçmiyoruz, Meclise Milletvekili seçmiyoruz Esenler ilçemize bir yerel yönetici seçiyoruz dedi.

Rant Ve Reklam Değil Hizmet Belediyeciliği

Ancak bizden sonra yönetime gelenler bizlerin yaratmış olduğu hizmet belediyeciliğini arkadaşlarına, akrabalarına ve yandaşlarını destekleme adına rant belediyeciliğine döndürdüler. Reklama, israfa bulandılar ve borç bataklarına battılar.

Bakın sevgili Esenler’liler Esenler Belediyesi’nin 2012 yılında gerçekleşen bütçesi 142 trilyondur. Bunun 72 trilyon 600 bin TL’si ise borçtur. Tamam, bir yatırımı borçla yapabilirsiniz. Bunda bir sıkıntı yok ama ortada çok enteresan bir şey var. Bu 72 trilyon borcun 7 trilyonu reklam giderlerine harcanmıştır. Bu 5 yılda da yaklaşık 35 trilyon eder. Bu tüyü bitmemiş yetimin 7 milyon TL’sini reklama harcadılar.

Şimdi belediyeler şirket, Belediye Başkanları patron, halkta müşteri değildir. Bizim medeniyetimizde ve bizim anlayışımızda şu hizmeti yapmak demek, başa kakmak demektir. Dolayısıyla biz bu hizmeti yaptık, şu hizmeti yaptık gibi başa kakarak, bunu da 7 trilyon harcayarak yapmak büyük bir israftır.

Patron belediyeciliğinden tekrar garson belediyeciliğine geçerek, sadece halk için var olmayı hedefliyoruz. Bütün çalışmalarımızda halka hizmet noktasında olacak.

Yandaş İçin Değil Halk İçin Hizmet Edeceğiz.

Bizler sizlerin desteği ile seçilince yakamızdaki rozetleri çıkartacağız ve 500 bin Esenler’liyi bir aile kabul edeceğiz. Asla hiç kimseyi ayırmadan partidaşa, yandaşa hizmet etmeyeceğiz. Yetimin hakkını koruyacağız. İsraftan, ranttan bu belediyeyi arındıracağız. Onun için sevgili vatandaşlarımız önümüzdeki seçimlerde bu kibir siyasetini yerle bir edelim ve yeniden garson belediyeciliğe yol verelim” dedi…

Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya;

Bakın dün bu organizasyonu yapacağımızı duyurmak için ilçenin belli noktalarına pankartlar astık. Ancak bir gecede bu afişler toplatıldı. Her hafta şu hizmeti yaptık, bu hizmeti yaptık diyerek yaklaşık 7 milyonu reklama harcayanlar bizlerin afişine bir gün bile tahammül edemediler. Ama kendilerini tebrik ediyorum rekor zamanda hepsini topladılar ama bizlerde sizlerin desteği ile Esenler Belediyesi’ni rekor oyla alacağız. dedi.
//ajansesenler.com

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209