Saadet Partisi ittifak iddialarını yalanladı

Saadet Partisi, bugün medyada yer alan ittifakta ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almayacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi ittifak iddialarını yalanladı
 Saadet Partisi bugün medyada yer alan seçimlerde dokuz partinin ittifak yapacağı yönündeki iddialar üzerine ittifak içerisinde yer almayacağını açıkladı.
Bugün çıkan haberlerde merkez sağdan çok sayıda siyasi partinin, 7 Haziran 2015'te yapılması planlanan Milletvekili Genel Seçimleri'ne birleşerek girmek için görüşmeler yaptığı söylenmişti.

Aralarında Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti ile ve İdris Naim Şahin'in kurduğu Millet ve Adalet Partisi ile İdris Bal'ın kurduğu Demokratik Gelişim Partisi'nin de olduğu yeni ittifak çalışmalarını ise Alternatif ve Değişim Partisi (AL Parti) Genel Başkanı Mustafa Burkan’ın yürüttüğü iddia edilmişti.

Başlattıkları "seçim ittifakı" çalışmalarının olumlu sonuç verdiğini söyleyen Burkan, İdris Naim Şahin ve İdris Bal ile birebir görüştüğünü, diğer partilerden de olumlu cevap aldıklarını belirterek, "Genel seçimlere kısa bir süre kaldığı için 13-14 Aralık 2014 günü bir araya gelme niyetindeyiz. O güne kadar ikili üçlü görüşmeler yapılmaya devam edecektir” demişti.

Saadet Partisi ise bir açıklama yayımlayarak söz konusu ittifakta ve bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almayacaklarını belirtti.

Saadet Partisi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Bu gün bazı haber sitelerinde yer alan haberler hem yalan hem de asılsızdır. Saadet Partisi, bu tür gayri ciddi ve gayri ahlaki hiçbir çalışmanın içerisinde yer almamış, bundan sonra da yer almayacaktır. Bu tür haberler Saadet Partimizi yıpratmak amacıyla bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak gündeme taşınmaktadır.

Saadet Partisi, Türkiye’nin en köklü siyasal hareketidir. Sadece ve sadece milletten aldığı güç ve destekle bundan sonraki muktedir siyasal iktidarın tek ve yegane adresi olacaktır. Bu tür kasıtlı ve manipülatif haberler partimizin millet nezdinde gördüğü teveccühü önlemeye yetmeyecektir.

Saadet Partisi’nin tek ittifak adresi millettir. Milletimizle birleşerek, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209