Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Fatih’in torunlarına seslendi.

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programa katılan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ı Fatihliler büyük bir coşkuyla karşıladı.

HABERİN GALERİSİ
MUSTAFA KAMALAKFATİH'TE

MUSTAFA KAMALAKFATİH'TE

 Milli Görüş’ün öteden beri en önemli merkezlerinden biri olan Fatih’te, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ı bağrına basan Fatihliler, Kamalak’ın konuşmasını sık sık sloganlar atarak büyük bir coşkuyla dinlediler.

Fatih, tarihi günlerinden birini daha yaşadı.

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nın Renk Düğün Salonunda tertiplediği program ezgi ve marşlarla başladı. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın salona girmesiyle büyük bir coşku ve tezahüratın yaşandığı program Fatihlilerin çok büyük ilgisiyle gerçekleşti.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk sözü alan Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli, önümüzdeki yerel seçimlerde Milli Görüş’ün en önemli merkezlerinden biri olan Fatih’te Milli Görüşçü bir belediye başkanı olması için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Ardından kürsüye çıkan Genel Başkan Danışmanlarından Lütfi Kibiroğlu da Fatih’in önemi üzerinde durarak herkesin bu mukaddes beldeye sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak kürsüye davet edildiğinde ise salondaki coşku doruğa çıktı. Fatihliler “Mücahit Erbakan, Kamalak Başbakan ”, “ Durma ilerle, gençlik seninle”, “ Türkiye yanıyor, Saadeti arıyor”, “Saadet gelecek, yüzler gülecek” sloganlarıyla Kamalak’ın konuşmasını büyük bir heyecan ve coşkuyla dinlediler.

Sizler Fatih’in torunlarısınız.

Kamalak, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in övgüsüne mazhar olmuş kutlu bir beldenin sakinlerine ve Fatih’in torunlarına hitap etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine başladı. Konuşmasının ilk bölümünde İslam tarihinden örnekler vererek sözüne, davasına ve inancına sadık kalan insanların sayıları ne olursa olsun Allah’ın yardımıyla mutlaka hedeflerine ulaşacaklarını belirten Kamalak, 1969 yılında yola çıktıklarındaki çizgiyle 2012 yılındaki çizgileri aynı olan Milli Görüşçülerin de çok yakında zafere ulaşacaklarını söyledi.

Güncel meseleler hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Kamalak, AK Parti’yi eleştirdi. Öncelikle kendileriyle AK Parti arasında yön ve yer farkı bulunduğunu söyleyen Kamalak, bu farkları kısaca şöyle sıraladı. “ Biz, İslam Birliği’nin kurulması için mücadele veren bir partiyiz. AK Parti ise yönünü batıya çevirmiş, AB yani Hıristiyan Birliği’nin peşinden koşmaktadır. Biz, faize karşıyız. Başbakan ise faiz dünya gerçeğidir diyor. Biz, zinayı haram sayarız. AK Parti ise yaptığı yasal düzenlenme ile zinayı suç olmaktan çıkardı. Biz, domuz etini haram sayarız. AK Parti ise domuz etini kasaplık hayvan statüsüne soktu ve domuz çiftlikleri açılması için krediler verdi. Biz, zalimlerle asla işbirliği yapmayız. AK Parti ise geçmişte Irak’ın işgaline lojistik destek sağladığı Batılılara, şimdilerde Ortadoğu coğrafyasına girmeleri konusunda taşeronluk yapıyor.”

Bizim bir yıllık koalisyon hükümetimizde memura verdiğimiz zammı Ak Parti on yılda veremedi.

Konuşmasına ekonomik sahadaki eleştirileriyle devam eden Kamalak, Ak Parti’nin memura 3+3, 2+3 gibi komik zam teklifinde bulunduğunu söyleyerek “bizim bir yıllık koalisyon hükümetimizde memura verdiğimiz zammı AK Parti 10 yılda veremedi” dedi. Cari açığın, işsizliğin ve gelir adaletsizliğinin had safhaya ulaştığını söyleyen Kamalak, hükümetin rakamlarla oynadığını söyledi. Başbakanın kişi başına düşen milli gelirin 10.000 dolara çıktığını ifadesinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Kamalak, mızrağın artık çuvala sığmadığını söyledi.

Şehit kanıyla alınmış topraklar parayla satılamaz.

Kamalak, AK Parti’nin her şeyi sattığını, şimdi ise meselenin toprak satışına dayandığını söyledi. Kamalak, “Ak Parti yabancılara toprak satışını 2,5 hektardan 600 dönüme çıkardı. Şehit kanıyla alınmış toprakları parayla satılamaz” dedi. Bu yasayla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e de bir mektup gönderdiğini söyleyen Kamalak, yasanın anayasaya aykırı olduğunu ve bunun tarihi bir hata olduğunu söyleyerek vebalinin ağır olacağının altını çizdi.

Konuşmasının sonunda “önümüzdeki yerel seçimlerde Fatih Belediye Başkanlığı’nın kazanmanızı ve bu mukaddes beldenin Milli Görüşçüler tarafından idare edilmesini sağlamanızı istiyorum” diyen Kamalak, tüm salondan söz aldı.

Programın sonunda Saadet Partisi Fatih Kadın Kolları Başkanı Kadriye Ölmez, Kamalak’a çiçek takdim etti. Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli de Fatih’in tablosunu Kamalak’a hediye etti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209