Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Halkı Dinliyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği programla Gaziosmanpaşa’nın mahallelerinde vatandaşın sorunlarını dinliyor ve halk ile birlikte çözüm projeleri hazırlıyor.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Halkı Dinliyor
 Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Halkı Dinliyor

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı gerçekletildiği programla Gaziosmanpaşa’nın mahallelerinde vatandaşın sorunlarını dinliyor ve halk ile birlikte çözüm projeleri hazırlıyor.

İlçe Başkanı Bilal AY’ın başkanlık ettiği toplantılarda mahalle sorunları, Gaziosmanpaşa’nın genel sorunları, Saadet Partisi’nin bu sorunlar için çözüm önerileri ve halkın tavsiyeleri dinleniyor ve münazaralar yapılıyor.

“Saadet Partisi Halk İle Hizmete”

Programın başladığı günden bugüne Yıldıztabya ve Kazım Karabekir mahallelerinde gerçekleştirildiğini belirten İlçe Başkanı Bilal AY;

“Biz Saadet Partisi olarak milletimize hizmete her zaman talip olmuş bir teşkilatız. Daha önce bildiğiniz gibi biz bu görevi teslim aldık ve Allah’ın izniyle belediyecilikte efsane projeleri hayata geçirdik. Biz Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak bu göreve yine hazır ve nazır şekilde bekliyoruz. Halkımıza hizmet etmek için, bu şerefe nail olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Tabii ki bu görevi aldığımız zaman hakkıyla yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bu vazifeyi hakkıyla yerine getirebilmemiz için Kıymetli Hemşerilerimizin görüş öneri ve projelerini dinliyor ve “Saadet Partisi Halk İle Hizmete” diyerek tüm vatandaşlarımızı kendi mahallelerinde gerçekleşecek programlarımıza davet ediyoruz.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209