Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir

Destici: "İnşallah inançlı kadrolar omuz omuza verdik, sizlerin desteği, Rabbimin izni ve takdiriyle güçlü bir grupla meclise gireceğiz ve milli iktidarı kuracağız"

Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir
 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir" dedi.

İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen "Milli İttifak"ın milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Kamalak, İslam coğrafyasında Osmanlı'nın dağılmasından sonra birçok ülkenin huzur bulamadığını bildirdi.

Milletin sorunlarına çare bulmak için yola çıktıklarını vurgulayan Kamalak, "Türkiyemiz hiçbir zaman bugünkü kadar yalnızlığa itilmemişti. Yazıkki, Osmanlı'nın torunlarını Batı'ya, baba katillerine aşık olan yöneticiler, hazır olda bekletiyor. Avrupa ise Türkiye'ye geldiğinde en lüks saraylarımızda ağırlanıyor, buradan ayrıldıklarında tarihin en şerefli milletinin torunlarını katillikten de öte soykırımla suçluyorlar. Türkiye, bu tür suçları hiçbir zaman işlemediği gibi bu duruma da müstahak değildir. Bu gidişi durduracak olan sizlersiniz. Alnı açık, başı dik olarak yaşayabilmemiz için bir araya gelmeliyiz" diye konuştu.
Kamalak, hem iktidarın, hem de muhalefet partilerinin milli görüşün işaret ettiği konuları dile getirmeye başladığını, kendilerinin yıllar önce açıkladıkları vaatleri bugün ana muhalefet partisinin ifade ettiğine işaret etti.

Kamalak, Anadolu'nun temiz insanlarının kendileriyle beraber olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Saadet Partisi, bu ülke için bir pusula, İslam alemi için rehber, dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir. İlk etapta 6 milyon gencimize iş temin etmek durumundayız. Bu nasıl olacak, bu ülke zengin. Yerin altı kıymetli madenlerle dolu, bir devlet politikasını geliştirmemiz lazım. Hele hele bizi soykırımla suçlayan batılılara muhtaç olmamak için üretim seferberliği başlatmamız lazım. Bunun için geliyoruz. Bunun için 'gelin kardeşlerim beraber yürüyelim' diyoruz. Yeniden Türkiye'yi, ecdadın Türkiyesini birlikte kuralım. Tüm insanlık için yeni bir dünya kuralım."


"Güçlü bir grupla meclise gireceğiz ve milli iktidarı kuracağız"

Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de 7 Haziran genel seçimlerinin kardeşlik ve huzur içinde geçmesini istedi.

Türkiye'nin darbe anayasasıyla yönetildiğini savunan Destici, 33 yıldır ülkeyi sivillerin yönetmesine rağmen bu anayasanın değişmediğini söyledi.

Destici, "Şimdi 'yetki karmaşası var, çift başlılık var, onun için başkanlık sistemine geçmemiz lazım' diyorlar" ifadesini kullanarak, şöyle devam etti:

"Bu seçimde millet sandıkları size dar edecek. Ülkemize demokratik ve sivil bir anayasaya kavuşturacağız. Seçim kanunu değiştireceğiz, seçim kanunu değiştireceğiz, bu partilere hazineden verilen parayı azaltacağız ve adil bir şekilde vereceğiz. İnşallah inançlı kadrolar omuz omuza verdik, sizlerin desteği, Rabbimin izni ve takdiriyle güçlü bir grupla meclise gireceğiz ve milli iktidarı kuracağız. Türk- İslam dünyasının kan ve zulüm içinde. Milli İttifakımızın iktidarında Türk-İslam coğrafyasıyla bozuyla bütün ilişkilerimizi yeniden düzelteceğiz. Oradaki kanın ve gözyaşının sona erdirilmesi için her türlü girişimi yapacağız ve bu birliği gerçekleştireceğiz."

Partinin Mardin milletvekili adayı eski Cumhurbaşkanlarından merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal ise siyasete geri dönme zorunluluğu hissettiğini belirterek, Türkiye'nin gidişatından endişe duyduğu için siyasete girdiğini söyledi.

7 Haziran'daki seçimlerin Türkiye için önemine değinen Özal, "Milli İttifak, Türkiye'de halkı ve vatanı için canı vermiş 3 kişinin ruhu kurulmuştur. Rahmetli Özal, rahmetli Erbakan ve rahmetli Yazıcıoğlu, onlar bu ülke için şehit oldu bunu unutmayın. Bunun sorumluluğu üzerimizde, bu seçimlere giderken vicdanınızı dinleyin. Bu ittifak önemli bir ittifaktır. Diyorlarki bu ittifak barajı geçer mi? Bu ittifak zaten barajı geçti, bundan kimsenin endişesi yok. Türkiye'nin önünü açacak, adaleti, hukuku ve orta direği tekrar canlandıracak bu ittifaktır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Kamalak ve Destici, milletvekili adaylarıyla katılımcıları selamladı. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209