Saadet Lideri Kamalak'tan Saldırılara Kınama!

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binasına yönelik terörist saldırıyı kınadı. Kamalak, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e bir geçmiş olsun mesajı gönderdi...

Saadet Lideri Kamalak'tan Saldırılara Kınama!
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binasına yönelik terörist saldırıyı kınadı. 

Kamalak, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e geçmiş olsun mesajı gönderdi. 
 
“Hiçbir mazeret Terörün gerekçesi olamaz” diyen Kamalak, mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
 “AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı binasına yönelik terörist saldırıları lanetliyorum. Terörün amacı güven ve huzur ortamını sabote etmek ve bir korku ortamı oluşturmaktır. Bu konuda büyük bir sağduyu ve tecrübeye sahip olan milletimiz, hiçbir zaman teröre teslim olmayacaktır. Bu saldırıları gerçekleştiren fail ya da faillerin bir an evvel yakalanarak adalete temsil edilmesi ve olayın aydınlatılması en büyük temennimizdir. Her iki olayda da herhangi bir can kaybının olmaması en büyük sevincimiz olmuştur. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında Ak Parti camiasına, Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin’in şahsında da tüm Adalet Camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Cenab-ı Allah milletimizi her türlü kötülük ve musibetten korusun” dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209