SAADET "İSTANBUL’UN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK"

Saadet Partisi İstanbul Mahalli İdareler Birim Başkanlığı, Teknik Elemanlar Derneği TEKDER İstanbul Şubesine ziyarette bulundu

SAADET

 İSTANBUL’UN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Saadet Partisi İstanbul Mahalli İdareler Birim Başkanlığı, Teknik Elemanlar Derneği TEKDER İstanbul Şubesine ziyarette bulundu. TEKDER İl Başkanı Hüseyin Kurşun ve yönetim kurulu üyeleri ağırladığı heyette İl Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Birim Başkanı Ali İhsan Gündoğdu, Komisyon üyeleri Şahin Köseoğlu, Mustafa Kupik, Hasan Birkan, Cezmi Bellsoy ve Ömer Yağmur katıldı. 

Toplumun her kesiminde ki Sivil Toplum Kuruluşlarını yakından takip ettiklerini ve STK’lardan kendilerine gelen önerileri ise önemsediklerini söyleyen Saadet Partisi İstanbul Mahalli İdareler Birim Başkanı Ali İhsan Gündoğdu, "STK’lar toplumda var olan bir eksiği gidermek yada eksik olan bir konuda faaliyet yapmak üzere gönüllü insanların bir araya gelerek oluşturduğu çok önemli yapılardır. Artık dünyada STK’lardan sağladığı istihdam dolayısıyla üçüncü sektör ve baskı gücü açısından da beşinci kuvvet olarak bahsedilmektedir. Bu kapsamda Bir toplumun en önemli beyin gücünü oluşturan TEKDER çok önemsiyor ve Ülkemizin ve İstanbul’un sorunlarının çözümü noktasında faydalanmak istiyoruz” dedi. TEKDER’in son dönemde özellikle İstanbul’un Silüeti, 3.Köpru ve Kentsel Könüşüm konusundaki basın açıklamalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini ifade eden Gündoğdu, İstanbulun güncel sorunları hakkında da TEKDER’in görüşlerini bilmek istediklerini söyledi.

10 FARKLI KOLDAN 100 UZMANIN ÇALIŞMASI İLE  İSTANBUL SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

İstanbul ve İstanbul’un sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getiren Saadet Partisi İstanbul Mahalli İdareler Başkanı Ali İhsan Gündoğdu; “İstanbul’daki Mahalli İdareler Hizmetlerini 10 grup altında topladıklarını ve her bir grup için ayrı ayrı İstanbul’un sorunların tespit edilmesi, Çözüm önerilerinin ortaya konulması ve Saadet partisinin model yaklaşımının tespit edilmesi için uzmanlardan oluşan komisyonlar oluşturduklarını ifade ederek  “Bu seçimlere 100 kişiden oluşan bir beyin takımı ile hazırlanıyoruz” Dedi.

TEKDER’in ortaya koyduğu her türlü fikirden faydalanmak istediklerini ifade eden Gündoğdu, Siyasi Partilerin uzmanı oldukları alanlarda  STK’lardan daha fazla faydalanması gerektiğini belirterek Saadet Partisinin bu amaçla tüm STK’lar ile işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

DESTEĞE HAZIRIZ
Ziyaretten ve bu çalışmadan memnun olduğunu dile getiren TEKDER İstanbul İl Başkanı Hüseyin Kurşun, "TEKDER Olarak bu tarz çalışmalara her türlü desteğe hazırız. Amacımız Halkımıza faydalı olmak ve onların sorunlarını çözmektir," Dedi.





 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209