Saadet İstanbul'da bayramlaşmaya yoğun katılım

İl Merkezinde Yapılan Bayramlaşma Programının Ardından Kortej Halinde Merkez Efendi Mezarlığı'nda Meftun Bulunan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Kabri Ziyaret Edildi.

Saadet İstanbul'da bayramlaşmaya yoğun katılım
 Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen Bayamlaşma programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve İl Başkanı Selman Esmerer’in umrede olmaları dolayısı ile katılamadıkları Bayramlaşma programı Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın eski bayram mesajının izlenmesinin ardından başladı.

İl Başkanı’nı temsilen konuşan İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç, Tüm partililerin Bayramlarını tebrik ederek, sözlerine başladı. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığın Saadetine vesile olmasını dileyen Oruç ‘Biz inananlar topluluğuyuz, İnanıyoruz ki biz çalışırsak ve gayret sarf edersek Allah bize yardım eder ve tüm dünyada ki zulümleri ortadan kaldırarak, huzur ve barış dolu yeni bir dünyayı kurabiliriz. Böylelikle gerçek bayramları hep birlikte yaşarız.’ dedi.

İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Bayramlaşma programına katılan Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl sorumlusu Birol Aydın ise sözlerine Ramazan Bayramını tebrikle başladı. Ramazan ayı içerisinde düzenlenen Arakan Mitingi için tüm İstanbullulara teşekkür eden Aydın, ‘Milli Görüşçü zalimin karşısındadır. Mazlumun yanındadır. Bunu bir kez daha düzenlediğiniz mitingle tüm dünyaya gösterdiniz.” dedi.

Dış politikada sığlık yaşanıyor

Bayramlaşma programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın, ‘Davutoğlu ile birlikte Türkiye’ye çizilen dış politika rüyası artık sona gelmiştir. Stratejik derinlik adı altında yapılan propagandanın asılsız olduğu ortaya çıkmıştır. Dış politikada bugüne kadar yaşanmayan bir sığlık yaşanmaktadır.” ifadelerini kullandı.


AKP hükümetinin başarısızlıklarının artık gün gibi ortada olduğunu söyleyen Aydın, yaptığı konuşmada Suriye meselesine de değindi. Suriye’de asıl meselenin kalıcı çözüm üretebilmek olduğuna dikkat çeken Aydın, ‘Sayın Davutoğlu yüz bin mültecinin ülkemize geleceğini söylüyor ve bununla da övünüyor. Bu mültecileri getirmek yerine şahsiyetli bir dış politika izleyerek Suriye’de kalıcı ve kesin çözüm üretebilirdiniz. Ama bunu yapmadınız, yapamadınız. Çünkü bu iş ancak Şahsiyetli bir dış politika ile olur. O da ancak Milli Görüş’te, yani Saadet Partisi’nde vardır.’dedi.

Yoğun bir coşku ve heyecanın hakim olduğu baramlaşma programında İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Gündoğdu, Eminönü Eski Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu, Ümraniye Eski Belediye Başkanı Mehmet Bingöl ve İGMG adına Hüseyin Bundar’da bir konuşma yaptı.

Erbakan’a ziyaret

İl merkezinde yapılan Bayramlaşma programının ardından parti mensuplarımız kortej halinde Merkez Efendi Mezarlığı’nda meftun bulunan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı da ziyaret etti. Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Hüseyin Bundar’ın yaptığı duaya birlikte program sonlandırıldı.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209