Saadet Heyeti Trabzon Dernekler Federasyonu ziyaret etti

Saadet Trabzon Dernekler Federasyonu ziyaret etti

Saadet Heyeti Trabzon Dernekler Federasyonu ziyaret etti
 Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı eski İstanbul İl başkanı ve ikinci bölge milletvekili adayı Birol Aydın ve İl Başkanı Abdulkadir Çelebi ve Milletvekili adayları  adayları Trabzon Dernekleri Federasyonunu ziyaret etti.
Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Yönetiminin hazır olduğu ziyarette; Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı, 2. Bölge Mv. Adayı Birol AYDIN, İstanbul İl başklanı Abdulkadir ÇELEBİ, 2. Bölge Mv. Adayı Mustafa Kaya, Saadet Partisi Fatih ilçe başkanı Muzaffer Serenli, (AGD)  Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl başkanı Ali UĞUR, İstanbul İl Yönetim Kurulu  Üyesi Gazeteci Mithat Özdemir  Trabzon Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. 
Saadet Partisi heyetini TDF Başkanı Mustafa Demir ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı. TDF Yönetim kurulununda hazır bulunduğu istişari toplantıda kısa bir tanışmanın ardından Başkan Mustafa Demir kısa bir hoşgeldin konuşmasından sonra  Sadet Partisi İstanbul İl Başkan Vekili Abdulkadir ÇELEBİ ve İkinci Bölge Milletvekili Adayı  Mustafa Kaya kısa bir konuşma yaptılar.

Daha sonra Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve ikinci bölge milletvekili adayı Birol aydın bir konuşma yaptı.

Birol Aydın yapmış olduğu  konuşmasında '' biz, ülkemizin iyiliğini, huzuru ve başarısını istediğimiz için  ve Allah'ın rızasını kazanmak için çalışıyoruz''dedi. Ülkemizin kalıcı barışı, başarısı ve huzurlu bir ülkenşn olmasının yolunun Saadet Partisinden geçtiğine inanıyoruz'' dedi. 

Ülkemizde hak ettiğimiz düzeyde kalıcı huzur, barış, gelir dağılımında adalet ve başarı için siyaset yapıyor ve bozuk tezgahları düzeltmek için yola çıktık ve bu tezgahı değiştirmek için sizlerin desteğini talep ediyoruz'' dedi.

Konuşmanın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.  

Birol AYDIN'ın konuşmasından sonra teşekkür konulşması yapan TDF genel başkanı Mustafa Demir, Konuşmadan rahatsız olduğunu şu cümlelerle anlatmak istedi; TDF'nin yönetiminde her partiden üyenin olduğunu, böyle konuşmalar yaparken bunun düşünülmesi gerektiğini hatırlatarak, Siyasi partilerin birbirinden şikayetini herkes, her yerde söylüyor. Keşke Türkiye'nin sorunlarını aşacak projelerden bahsetmiş olsaydınız daha faydalı olacaktı diyerek Aktif Akp'li olmanın muhalefetini yapınca;

Kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Birol AYDIN Saadet Partimizin bahsetmiş olduğumuz gibi en büyük projesi Faize ve Faiz düzenine karşı olmasıdır. İsraf ekonomisi yerine,  üretim ekonomisine geçeceğimiz söylememizdir. Yine Önce Ahlaklı ve Maneviyat dememiz ülkemiz için ve geleceğimiz için en büyük projedir,  Ahlak ve Maneviyatı ülkemizin tüm kurumlarına hakim kılmaktır. Aydın, en büyük projemiz ağır sanayi  hamlesini, en son teknolojiyi ile üretimi hakim kılmaktır.'' dedi.

Ziyaret için diğer haberler;
Kaynak: //www.fatihhaber.com/saadet-partisi-tdf-ziyaretinde-_h1164.html

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209