Prof. İhsan Süreyya Sırma Hoca'nın annesi vefat etti,

Merhum Saniye Sırma Bu gün Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı'nda defnedildi.

Prof. İhsan Süreyya Sırma Hoca'nın annesi vefat etti,
HABERİN GALERİSİ
Şadiye Sırma

Şadiye Sırma

Merhum Saniye Sırma aynı zamanda Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Sekreteri Hikmet Sırma'nında annesidir.
Cenaze namazına Birçok Milletvekili, İş adamlarımız, Siyasi parti temsilcileri, Sırma ailesini tanıyanlar ve az sayıda vatandaş katıldı.
Bu gün iktidar olan kadrolar, Türkiye seçneminin teveccühünü Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'dan sonra Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'ya borçlu olduklarını unutmuş olmalıki, ahde vefa gereği, İnsan için en değerli varlık hocamızın validesini kaybettiği günde yanında değillerdi.
Benim dahi parti değiştirip yıllarca Refah partisine hizmet etmeme vesile olan kişidir.
Bunlardan Milletvekili Harun Karaca, Bahçelievler belediye başkanı Osman Develi, İş adamı Ethem Sancak, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman cenazeye katılarak aileye taziye dileklerini iletenler arasındaydı.

Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Kimdir?

1990'lı yılların başında İslam ve Tam bağımsızlık konularında verdiği konferanslar binlerce seveni tarafından yakınen takip edilen Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Mevcut iktidarların hışmına uğrayarak Sakarya Üniversitesindeki görevine son verildi, sonradan Avusturya'ya giderek yaşamını orada sürdürdü. Geçen yıl Türkiye'ye dönüş yapmıştı. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
//www.ihsansureyyasirma.com/hayat.html


HABER-FOTOĞRAF: ABDULLAH GÖZAYDIN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209