Paranız varsa sabaha kadar için

AKP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Ali Server Yazgan, seçmenlerine seslendi, sağlığına ve cebine güvenenlere de kendince tavsiyelerde(!) bulundu

Paranız varsa sabaha kadar için
 HER fırsatta ‘Dindar Nesil’ yetiştireceğinden dem vuran AKP’nin Muğla’nın Bodrum İlçesi’nin Belediye Başkan adayı Ali Server Yazgan’dan skandal açıklamalar... Özel bir televizyon kanalına konuk olan Yazgan, “Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedelemeyecek, bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta ‘Dindar Nesil’ yetiştireceğinden dem vuran AKP’nin Muğla’nın Bodrum ilçesinin Belediye Başkan adayı Ali Server Yazgan’dan skandal açıklamalar. Özel bir televizyon kanalına konuk olan Yazgan ‘‘Diyorum ki pankreasın, karaciğerin sağlamsa, cebinde de evinin, çocuklarının rızkını zedelemeyecek, bir sıkıntı olmayan paran varsa, kardeşim sabaha kadar iç” ifadelerini kullandı. Gazeteci Cüneyt Özdemir’in “Alkol alıyor musunuz?” sorusuna Yazgan,  ‘evet alıyorum’ cevabını verdi.

Alkol Alıyorum

AKP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Ali Server Yazgan, Salı günü Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5N1K programına katıldı. Cüneyt Özdemir’in “alkol alıyor musunuz?” sorusuna Yazgan, “Evet, alıyorum. Alkol kullandım ama sosyal bir içiciyim, yani özel gecelerde düğün derneklerde bir bardak kırmızı şarapiçerim. Sayın Başbakan’ıma yerden göğe kadar katılıyorum ama bu bir alışkanlık tıpkı sigara gibi. Ama burası Bodrum ve burda turizim yapıyoruz dünyaya açılıyoruz yani Bodrum’da kimse bu konuda beni eleştirmedi” ” cevabını verdi.

Cüneyt Özdemir: Sayın Yazgan siz hiç alkol kullandınız mı? Ya da alkol kullanıyor musunuz?

Ali Server Yazgan: Cüneyt Bey alkol kullandım. Ama tabiki sosyal bir içiciyim tabiri caizse. Yani düğünlerde derneklerde, özel arkadaş sohbetlerinde bir bardak kırmızı şarap içerim.

Cüneyt Özdemir: Ama hatırlarsanız Sayın Başbakan ‘ya tek kadeh içen bile alkolik’ demişti. Siz alınmış mıydınız bu sözden dolayı?

Ali Server Yazgan: Hayır alınmadım. Sayın Başbakanım’a yerden göğe kadar bu konuda katılıyorum. Tabi ki sağlığa zararlı olduğunu herkes biliyor.

Milli Gazete: 
MUSTAFA KILIÇ / İSTANBUL

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 03:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209