Ordu da, yargı da milletin gözbebeği

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı mesajında birlik vurgusu yaptı. Yayınladığı Bayram mesajında Ergenekon Davası ile ilgili de hukuki sürecin sürdüğünü söyleyen Kamalak, toplumun bu vesile ile gerginliğe itilmemesi uyarısı yaparak, yargının da ordunun da milletin gözbebeği olduğunu ifade etti.

Ordu da, yargı da milletin gözbebeği
 Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, milletimizin ve  tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik temennisinde bulundu. Bayramların, bir milletin ortak paydası ve ortak sevinci olduğunu vurgulayan Kamalak, giderek artan toplumsal gerginlik konusunda da sağduyu çağrısında bulundu. Kamalak;  “Çevremiz yangın yeri. Suriye’deki ateş kapımıza dayandı. Böyle bir ortamda ihtiyacımız olan şey, kamplaşmak, kutuplaşmak değil, kucaklaşmak ve birbirimizi anlamaya çalışmak olmalıdır. Bayramlar bunun için en büyük fırsattır” dedi.

Ana Muhalefet Siyasi Rant Peşinde

Mesajında, özellikle iktidar ve ana muhalefeti siyasi rant devşirmek için toplumdaki gerilimi tahrik etmekle suçlayan Kamalak, “Bu yanlış tutum nedeniyle son dönemde Türkiye hiç olmadığı kadar gerilmiştir. Gerek iktidar gerekse muhalefet her krizi siyasi bir fırsat olarak görmekten vazgeçmelidir. Partiye kazandıracağız diye Türkiye’ye kaybettiriyorlar. Kaybeden ülkemiz, kaybeden, kardeşliğimiz oluyor” uyarısında bulundu.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209