Öktem'den ilçe başkanlarına beyaz orkide

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şinasi Öktem, CHP 2. Bölge ilçe başkanlarına ziyareti sırasında güç ve zarafet anlamına gelen beyaz orkide hediye etti

Öktem'den ilçe başkanlarına beyaz orkide
 CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şinasi Öktem, CHP'nin sırasıyla Eyüp, Kağıthane, Bayrampaşa, Sarıyer, Beyoğlu, Esenler, Sultangazi, Beşiktaş ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret ettiği ilçe başkanlarına lçe başkanlarına sevgi, zarafet, güç, saflık ve duruluk anlamına gelen beyaz orkide hediye eden Öktem, “30 Mart'tan sonra da mükemmellik anlanıma gelen siyah orkide ile sizleri ziyarete geliriz umarım” dedi.

Ziyaretler sırasında ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şinasi Öktem, Cumhuriyet Halk Partisi’nin üst yönetiminin almış olduğu ön seçim kararının tarihi nitelikte ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak bir karar olduğunu ifade ederek, “Eğer bugün ön seçim olmasaydı bütün partililer olarak evlerimizde zaman geçiriyor olacaktık. Ama şimdi bakıyorum. Herkes bir çalışma içinde. Partililerimizde coşku ve heyecan adeta bir demokrasi şöleni havası esiyor. 2011 yılında önseçim olmadığı için aday olmadım. Bugün ön seçim var ve ben adayım. Örgütümüzün gücüne ve örgütümüzün içinden çıkacak olan arkadaşlarımızın kazanacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209