Önder'e kardeş sürprizi

Sırrı Süreyya Önder'in kardeşi CHP saflarında siyaset yapma kararı aldı ve ''Soyadımıza kadar gider'' dedi

Önder'e kardeş sürprizi
Akşam Gazetesi'nin haberine göre İstanbul’da matbaa sektöründe ticaretle uğraşan Ali Fuat Önder bir süre önce CHP’li Gürsel Tekin’le temasa geçerek, ‘Ben bir karar aldım, bunu da ilk kez sizinle paylaşıyorum. Bundan böyle CHP saflarında siyaset yapmak istiyorum. İşin üyelik bürokrasisi konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?’ yönündeki talebini iletti.

Eskiden beri tanıdığı Önder’den gelen bu talebi memnuniyetle karşılayan Tekin de derhal harekete geçerek Önder’in üyelik işlemlerini kısa sürede sonuçlandırdı ve üyelik formundaki referans kısmını da bizzat kendisi imzaladı. Bu girişimlerin ardından da kısa süre önce Önder CHP Kadıköy İlçe teşkilatına üye oldu.


SIRRI BEY’İ DE GETİRİRİZ

CHP’li Tekin’in üyelik işlemlerinin ardından, ‘Siyaset gerçekten dinamik bir alan. Her gün bir sürprizle karşılaşma şansınız olabiliyor. Önder Ailesi’ne buradan bir girelim de, ileride Sırrı Bey’i de getiririm belki’ diyerek espri yapmaktan geri kalmıyor.

SOYADIMIZA KADAR GİDER

CHP’ye üyelik sürecini Akşam’a doğrulayan ancak ayrıntılara girmeyen Ali Fuat Önder, ‘Neden CHP?’ sorusuna karşılık, ‘Bunun yanıtı ülkenin başlangıcına kadar gidiyor. Soyadımızdan gelen birşey de denebilir. Mevcut bazı durumlardan dolayı bir süre açıklama yapmayacağım. Ancak kısa süre sonra detaylı bir değerlendirmeyi ilk size yapacağım’ demekle yetindi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209