Mustafa Demir üçüncü dönem için yeniden aday oldu

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih'te 10 yıl yetmedi bir 5 yıl daha istiyorum diyerek adaylık başvurusunu yaptı.

Mustafa Demir üçüncü dönem için yeniden aday oldu
 Demir yapmış olduğu açıklamasında, “ İki dönem boyunca hayal ettiği projeleri gerçekleştirdiğini belirten Başkan Demir, Fatih için aralıksız hizmet edeceklerini söyledi.


 Belediye çalışanlarıyla birlikte Fatih AK Parti İlçe Başkanlığına giden Mustafa Demir, Tarihi Yarımada Fatih’e bir dönem daha hizmet etmek istediğini söyleyerek adaylığını açıkladı.

 Fatih’e hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Mustafa Demir, “Fatih gibi muhteşem bir yerde belediye başkanlığı yapmanın mutluluğu içerisindeyim” dedi.

 Fatih’in kalkınmasında ve dönüşmesinde belediye çalışanlarının da büyük rolü olduğunu belirten Başkan Demir, “Fatih'e hizmet edenlerin işini en iyi şekilde yapabilme algısı var. Bu algı için herkese teşekkür ederim. Hedefi, vizyonu olan bir ekiple yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

  “HAYAL EDİP TE GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİMİZ PROJE YOK”

 Gelecek dönemde yeniden belediye başkanı seçildiği takdirde hizmetlerine devam edeceğini ifade eden Demir, şunları söyledi; “Fatih’te park alanları ve yeşil alanlarımızı çoğaltmaya devam edeceğiz.  Otopark büyük problemimiz. Fatih’te 10 bin tane tarihi eserimiz var. Onların restorasyonlarının devam edilmesi gerekiyor. Fatih’in İstanbul’a mal olmuş kimliğinin daha çok ön plana çıkarılması için kentsel tasarım çalışmalarımız var, onları devam ettireceğiz. Hayal edip de iki dönemdir gerçekleştiremediğimiz bir projemiz yok. Ama hayallerim var. Surların iç ve dış tarafı insanların yaşayabileceği alanlara dönüştürülebilir.’

  “MİLLETİN YÜREĞİNE HİZMET ETTİĞİMİZİ GÖRÜYORUZ”

 Fatihlilerin sevgisini kazanmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Geçen bu 10 yıl içinde sadece milletin aklına, gözlerine değil aynı zamanda yüreklerine de hizmet ettiğimizi görüyoruz. Yaptığının insanlar tarafından karşılık bulması, bunun muhabbete dönüşmesi ve kabul görmesi insanoğlu için ulaşabileceği en büyük mutluluk. Ben de kendimi bu  anlamda şanslı hissediyorum ve hamd ediyorum” dedi.Başkanlık için adaylık belgesini imzalayarak arkadaşalrıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209