Müsiad iftarında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak

Kamalak, "Dünya Başkenti İstanbul'umuz, yeryüzündeki bütün zulüm ve zalimlere karşı, milletimizin Milli Görüşün öncülüğünde milyonluk mitingleri ile de ün salmıştır. Gelecek hafta sonu da, ARAKAN'daki Müslüman kıyımını, zulmü telin ve mazlumların dayanışması için İstanbul'umuzda dev bir miting düzenleyeceğiz" dedi.

Müsiad iftarında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeği, bu yıl da ATO Kongresium'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara milletvekilleri ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak,

Dünyanın değişik bölgelerindeki zulümleri telin ve uluslar arası kamuoyunun dikkatini çekmek için Türkiye'de milletimizin, Saadet Partisi öncülüğünde dev mitingler yaptığını hatırlatarak, İstanbul Çağlayan meydanının Milli Görüşün milyonluk mitingleri ile ünlendiğini ifade etti. Milletimiz, zalimlere karşı hep Saadet Partisi öncülüğünde Çağlayan'da  bir volkan olup taştığını ve mazlum kardeşleri için gönüllerini ortaya koyduklarına vurgu yapan Kamalak, "Şimdi de, gelecek hafta sonu, ARAKAN'daki Müslüman kıyımını, zulmü telin ve mazlumların dayanışması için Dünya Başkenti İstanbul'umuzda dev bir miting düzenleyeceğiz" diye konuştu.

TBMM Suriye için toplansın!

Dünyanın neresinde bir duman yükseliyorsa oranın mutlaka bir Müslüman diyarı olduğuna dikkat çeken Prof. Kamalak, hiçbir İslam ülkesinin sınırlarını kendisinin çizmediğini, sınırların İslam ülkelerine kabul ettirildiğini, bunun da bugünkü sorunlara neden olduğunu dile getirdi. Konuşmasında Suriye konusuna da değinen Kamalak "Olan olmuştur. Olaylar Türkiye aleyhine gelişmektedir. Vakit kaybetmeden TBMM toplanmalıdır" diye konuştu.

Babacan: İşadamları Asya ve Latin Amerika'ya yönelsin!

MÜSİAD iftarında konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avrupa'daki ekonomik krize dikkat çekerek, "Türkiye ekonomisinin Avrupa'ya olan bağımlılığının hızla azalması gereken bu dönemde, yeni pazarlar bizim için oldukça önemli. Bir Asya, bir Latin Amerika, iş dünyamızın yoğunlaşması gereken bölgeler" diye konuştu. İrlanda ve Portekiz'in resmen yardım isteyen ülkeler olduğunu belirten Babacan, "Bu ülkeleri kurtarabilecek büyüklükte ne elde fonlar var ne de programlar var" diye konuştu. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin sadece devlet olarak dış yardımlarının 1 milyar 300 milyon dolara ulaştığını ve   dış yardımlarını en hızlı artıran ülke olduğunu kaydetti.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209